15 Ιούν 2024
READING

Μασούτης | Ισχυρή παρουσία στα Retail Business Awards 2023!

2 MIN READ

Μασούτης | Ισχυρή παρουσία στα Retail Business Awards 2023!

Μασούτης | Ισχυρή παρουσία στα Retail Business Awards 2023!

Πολύ σημαντικά έργα της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. διακρίθηκαν στα Retail Business Awards 2023, τον πλέον καταξιωμένο και μακροβιότερο θεσμό για το ελληνικό λιανικό εμπόριο και τη βιομηχανία που επιβραβεύει ανθρώπους, επιχειρήσεις και πρακτικές που ξεχωρίζουν και οδηγούν τον κλάδο συνεχώς πιο μπροστά.

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. έλαβε 4 βραβεία:

• Βραβείο της κατηγορίας Retail Stores – Super Market για το κατάστημα με ενισχυμένη προσβασιμότητα για άτομα με οπτική αναπηρία, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη στην περιοχή της Σχολής Τυφλών. Η εταιρεία δημιούργησε το πρώτο σούπερ μάρκετ στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως που προσφέρει δυνατότητα αυτόνομης περιήγησης και πραγματοποίησης αγορών σε άτομα με περιορισμένη ή καθόλου όραση.

• Βραβείο Silver στην κατηγορία Private Label για τα προϊόντα «Mασούτης από τον τόπο μας». Πρόκειται για εκλεκτά ντόπια προϊόντα με ονομασία προέλευσης. Η εταιρεία μέσα από αυτήν την σειρά προϊόντων στηρίζει τους τοπικούς παραγωγούς και τα τοπικά προϊόντα.

• Βραβείο Silver στην κατηγορία Best Digital Transformation για τη Διαχείριση Προωθητικών Ενεργειών μέσω της πλατφόρμας intranet της εταιρείας Μasportal που δημιουργήθηκε στα πλαίσια του διαρκούς ψηφιακού μετασχηματισμού και της στρατηγικής συνεχούς καινοτομίας και βελτίωσης των υπηρεσιών.

• Βραβείο Bronze στην κατηγορία e-retailers για το ηλεκτρονικό κατάστημα eshop.masoutis.gr που παρουσιάζει δυναμική παρουσία στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Οι νικητές αναδείχθηκαν έπειτα από αξιολόγηση και ψηφοφορία στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των σημαντικότερων θεσμικών φορέων, ινστιτούτων και επιμελητηρίων της ελληνικής αγοράς, επικεφαλής εταιρειών έρευνας, CEOs καταξιωμένων εταιρειών του κλάδου και ομάδα αναγνωρισμένων ακαδημαϊκών. Η Deloitte Ελλάδος αποτέλεσε τον ελεγκτικό φορέα, διασφαλίζοντας πως η διαδικασία πραγματοποιήθηκε με απόλυτη διαφάνεια, αντικειμενικότητα και αξιοπιστία. Η 21η απονομή των Retail Business Awards, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη συνεργασία του ΣΕΛΠΕ), της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) και της νεοσύστατης (ΕΣΕ) και υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης. Τα βραβεία που διοργανώνονται από τη Direction Business Network και το περιοδικό Retail Business έχουν ως στόχο να αναδείξουν τα πραγματικά success stories στον κλάδο.

Οι διακρίσεις της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. στον θεσμό των Retail Business Awards αποτελούν επιβράβευση της διαρκούς ανάπτυξης της εταιρείας, των σημαντικών επενδύσεων στο ανθρώπινο δυναμικό, την τεχνολογία και την καινοτομία, των σημαντικών αποτελεσμάτων που έχει επιδείξει και των έργων της που την καθιστούν επάξια στις κορυφαίες του κλάδου.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.