20 Ιούλ 2024
READING

Η Lidl λανσάρει την καμπάνια UEFA EURO 2024TM: Lidl Kids Team

3 MIN READ

Η Lidl λανσάρει την καμπάνια UEFA EURO 2024TM: Lidl Kids Team

Η Lidl λανσάρει την καμπάνια UEFA EURO 2024TM: Lidl Kids Team

Η Lidl, Official Partner του UEFA EURO 2024 TM, ανακοινώνει την καμπάνια Lidl Kids Team, ένα πρόγραμμα που δίνει την ευκαιρία σε πάνω από 1.100 παιδιά σε όλη την Ευρώπη να γίνουν επίσημοι συνοδοί παικτών του UEFA EURO 2024. Η Lidl Ελλάς λανσάρει σήμερα ενέργεια μέσω της οποίας όλοι οι γονείς μπορούν να συμμετάσχουν για να διεκδικήσουν μία θέση στο Lidl Kids Team για το παιδί τους ηλικίας 6 έως 10 ετών, ανεξαρτήτως φύλου, καταγωγής και σωματικών ή πνευματικών ικανοτήτων.

Οι γονείς και οι κηδεμόνες αρκεί να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα συμμετοχής που θα βρουν μέσω της εφαρμογής Lidl Plus. Οι νικητές θα αναδειχθούν μέσω κλήρωσης, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο ίσες ευκαιρίες για όλους τους συμμετέχοντες.

Οι τυχεροί νικητές δεν θα κερδίσουν απλώς την απόλυτη εμπειρία συνοδείας παικτών για το παιδί τους. Η Lidl καλύπτει, επίσης, τα έξοδα της ταξιδιωτικής εμπειρίας, καθώς και πρόσβαση σε αγώνα του UEFA EURO 2024 στη Γερμανία για κάθε τυχερό γονέα και το παιδί του. Αυτό εξασφαλίζει πως ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει ανεξαρτήτως οικονομικής κατάστασης. Θα προηγηθεί ένα πρόγραμμα γεμάτο διασκεδαστικές και εκπαιδευτικές εμπειρίες για τα παιδιά του Lidl Kids Team, προτού συνοδεύσουν τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της Ευρώπης στο γήπεδο μπροστά σε δεκάδες χιλιάδες φιλάθλους σε έναν αγώνα του UEFA EURO 2024.

Η διοργάνωση, που θα διεξαχθεί στη Γερμανία από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου 2024, φιλοξενεί τις κορυφαίες εθνικές ομάδες ποδοσφαίρου της Ευρώπης, οι οποίες αγωνίζονται για να διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης. Με 22 διαθέσιμες θέσεις συνοδείας παικτών (11 για κάθε ομάδα) σε κάθε έναν από τους 51 ποδοσφαιρικούς αγώνες της διοργάνωσης, οι συμμετέχοντες και τα παιδιά τους θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μία αξέχαστη εμπειρία σε ένα από τα μεγαλύτερα στάδια ποδοσφαίρου.

Ο Martin Brandenburger, CEO και Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Lidl Ελλάς, δήλωσε: «Στη Lidl, βάζουμε τους ανθρώπους στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας. Σε συνεργασία με την UEFA, είμαστε πολύ χαρούμενοι που μπορούμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας τέτοιες μοναδικές εμπειρίες με το πρόγραμμα Lidl Kids Team. Θέλουμε να δείξουμε στους πελάτες μας ότι είμαστε στην ίδια ομάδα. Είτε πρόκειται για την προσφορά της καλύτερης σχέσης ποιότητας-τιμής με τα πιο φρέσκα φρούτα και λαχανικά, είτε παρέχοντας πρόσβαση σε μία από τις μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις – φροντίζουμε για αυτούς».

Με παρουσία σε περισσότερες από 30 χώρες στη Lidl είμαστε υπερήφανοι που συνδυάζουμε μία πολυσυλλεκτική κουλτούρα εντός της εταιρείας. Με την έναρξη της δήλωσης της αποστολής μας «#teamLidl, μαζί στην ισότητα», το 2023 τα μέλη της Διοίκησης της εταιρείας δήλωσαν σαφώς ότι η Lidl προωθεί και απαιτεί δίκαιη, ανοιχτή και αξιόπιστη συνεργασία – χωρίς ανοχή σε άνιση μεταχείριση. Αυτές είναι επίσης βασικές αξίες στο ποδόσφαιρο. Η έμφαση στη δικαιοσύνη, τις ίσες ευκαιρίες και την ενσωμάτωση θα καθορίσει τις δραστηριότητες της Lidl κατά τη διάρκεια αυτής της διοργάνωσης. Η συμμετοχή στο Lidl Kids Team είναι μόνο η αρχή. Φέτος, η Lidl θέλει να φέρει εκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλους κοντά για να γιορτάσουν τη διοργάνωση – είτε στο σπίτι με την οικογένεια είτε με φίλους. Οι πελάτες της Lidl θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δωρεάν εισιτήρια για τους αγώνες του UEFA EURO 2024. Γι’ αυτό, μείνετε συντονισμένοι στην εφαρμογή Lidl Plus για περισσότερες πληροφορίες.

Ο διαγωνισμός για το Lidl Kids Team διαρκεί από τις 7 Μαρτίου έως 1 Μαΐου 2024. Όλοι οι τυχεροί νικητές θα ενημερωθούν από τη Lidl Ελλάς μέσω email. Για προστασία από τυχόν απάτες, παρακαλούμε αγνοήστε οποιαδήποτε άλλη μορφή επικοινωνίας.Κατεβάστε τώρα το Lidl Plus δωρεάν από το App Store, το Google Play ή το Huawei AppGallery, κάντε γρήγορα και εύκολα εγγραφή και πάρτε μέρος στον διαγωνισμό!

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.