16 Ιούλ 2024
READING

Coca-Cola και Άκης Πετρετζίκης μας καλούν να δημιουργήσουμε τη δική μας Συνταγή της Μαγείας

3 MIN READ

Coca-Cola και Άκης Πετρετζίκης μας καλούν να δημιουργήσουμε τη δική μας Συνταγή της Μαγείας

Coca-Cola και Άκης Πετρετζίκης μας καλούν να δημιουργήσουμε τη δική μας Συνταγή της Μαγείας

Η Συνταγή της Μαγείας επιστρέφει ανανεωμένη και μας προσκαλεί να ζήσουμε νέες, αξέχαστες και απολαυστικές στιγμές γύρω από ένα Κυριακάτικο τραπέζι. Με πρωταγωνιστή τον πιο αγαπημένο Έλληνα chef Άκη Πετρετζίκη, η Coca-Cola δημιούργησε ένα μοναδικό τηλεοπτικό σποτ που έρχεται να μας θυμίσει τη συνταγή της μαγείας και να αναδείξει την πραγματική αξία που κρύβει μία Κυριακή γύρω από ένα τραπέζι, με τα αγαπημένα μας πρόσωπα και τη συντροφιά μίας παγωμένης Coca-Cola!

Κάθε γεύμα που μοιραζόμαστε με τους δικούς μας ανθρώπους έχει μία μοναδική και ιδιαίτερη αξία, ειδικά για εμάς τους Έλληνες. Έτσι, στα πλαίσια της διεθνούς καμπάνιας της εταιρείας για τη Συνταγή της Μαγείας, η Coca-Cola δημιούργησε για τους Έλληνες καταναλωτές περιεχόμενο αφιερωμένο στο Κυριακάτικο τραπέζι, μια εμβληματική, οικογενειακή στιγμή που όλοι αγαπάμε.

Για τις ανάγκες παραγωγής του τηλεοπτικού σποτ, η Coca-Cola και ο Άκης συνεργάστηκαν με τον σκηνοθέτη Γιάννη Δημολίτσα, και δημιούργησαν μια άκρως ατμοσφαιρική διαφημιστική ταινία που αποτυπώνει όλα τα συναισθήματα, τις γεύσεις και τις σκέψεις που μοιραζόμαστε και που συνθέτουν ένα μοναδικό Κυριακάτικο γεύμα. Στο διαφημιστικό σποτ, δύο οικογένειες ενώνονται γύρω από ένα Κυριακάτικο τραπέζι και απολαμβάνουν μία μαγική συνταγή από τα χέρια του Άκη, παρέα με μία δροσερή και απολαυστική Coca-Cola! Η ταινία είναι διαθέσιμη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την ιστοσελίδα της Coca-Cola, ενώ μπορείτε να την απολαύσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

«Για εμάς στην Coca-Cola, η αίσθηση του ‘να είμαστε μαζί’ αποτελεί μία διαχρονική αξία, άρρηκτα συνδεδεμένη με την εταιρική μας κουλτούρα. Η νέα διαφημιστική ταινία που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με μία ομάδα ιδιαίτερα ταλαντούχων ανθρώπων, αποτελεί τη συνέχεια μίας διαχρονικής στρατηγικής κατεύθυνσης, που έχει ως στόχο να μας ενώνει, γύρω από ένα τραπέζι και ένα αγαπημένο μας φαγητό, πάντα με τη συντροφιά μίας παγωμένης Coca-Cola!» σημείωσε ο Αντώνης Θεοχάρης, Brand Manager Greece, Cyprus & Malta, Coca-Cola Company.

Από την πλευρά του, ο αγαπημένος Έλληνας chef Άκης Πετρετζίκης ανέφερε σχετικά: «Κάνε το πείραμα. Δοκίμασε να βάλεις κάπου ένα τραπέζι και θα δεις ότι πολύ σύντομα θα μαζευτούν γύρω του άνθρωποι και θα κάτσουν. Τώρα, αν το βάλεις κάπου στην Ελλάδα κι η μέρα είναι Κυριακή, πρέπει να το γεμίσεις και με ένα σωρό πεντανόστιμα φαγητά. Και τότε, θα δεις ολόκληρη την οικογένεια να μαζεύεται και να κάθεται γύρω από το παραδοσιακό ελληνικό κυριακάτικο τραπέζι. Από αυτήν τη Συνταγή της Μαγείας το μόνο που λείπει, είναι μια παγωμένη Coca-Cola. Την βάλαμε μαζί, λοιπόν, στο κέντρο, εκεί που τσουγκρίζουμε ποτήρια με φίλους, συγγενείς κι αγαπημένα πρόσωπα για να παίρνουμε τα πάνω μας και να προχωρούμε ενωμένοι μπροστά. Στην υγειά μας!»

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.