20 Ιούλ 2024
READING

Green: Νέες χάρτινες συσκευασίες και μη αποσπώμενο καπάκι

2 MIN READ

Green: Νέες χάρτινες συσκευασίες και μη αποσπώμενο καπάκι

Green: Νέες χάρτινες συσκευασίες και μη αποσπώμενο καπάκι

Η Green, μια μάρκα πρωτοπόρος στα αναψυκτικά με πιο φυσικά συστατικά και ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο 13 προϊόντων που περιλαμβάνει την Green Cola, Green Αναψυκτικά (Πορτοκαλάδα, Λεμονάδα, Βυσσινάδα, Γκαζόζα), Green Mocktails (Pink Grapefruit, Mojito, Μαστίχα, Ρόδι) & Green Mixers (Σόδα, Τόνικ), παρουσιάζει νέες χάρτινες πολυσυσκευασίες αλουμινίου και νέο μη αποσπώμενο καπάκι σε όλες τις PET συσκευασίες για 100% ανακύκλωση.

Πιστή στη δέσμευσή της για ένα βιώσιμο μέλλον, η Green μειώνει ουσιαστικά τη χρήση του πλαστικού, καταργώντας τις πλαστικές μεμβράνες από όλες τις πολυσυσκευασίες αλουμινίου του προϊοντικού χαρτοφυλακίου της, οι οποίες αντικαθίστανται με μία καινοτόμο συσκευασία από 100% χάρτινο ανακυκλώσιμο υλικό.

Επιπλέον, το νέο μη αποσπώμενο καπάκι για όλες τις PET συσκευασίες έρχεται να φέρει την επανάσταση στο σχεδιασμό των συσκευασιών, με 100% ανακυκλώσιμο υλικό.

Με το νέο σχεδιασμό, εγκαινιάζεται μια ακόμα πιο «πράσινη» εποχή στον κόσμο της ακαταμάχητης γεύσης της Green, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η Green δεν είναι απλώς μια μάρκα αναψυκτικού – είναι τρόπος ζωής, μια στάση και μια υπόσχεση ότι δεν θα συμβιβαστείτε ποτέ με λιγότερα.

Η Στεφανία Τσάπαλα, Group Marketing Director, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η Green γίνεται πιο «πράσινη» όχι μόνο μέσα, αλλά και έξω από το κουτί. Είμαστε μια εταιρεία που εδώ και χρόνια θέτει υψηλά στις προτεραιότητες την προστασία του περιβάλλοντος και κάθε φορά αναζητούμε το επόμενο βήμα για να προσφέρουμε στον καταναλωτή την πιο δυνατή γευστική εμπειρία, πάντα με σεβασμό προς το περιβάλλον.»

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.