14 Ιούν 2024
READING

Άνοιξε το Happy Home Χαλκιαδάκης στο Ηράκλειο

2 MIN READ

Άνοιξε το Happy Home Χαλκιαδάκης στο Ηράκλειο

Άνοιξε το Happy Home Χαλκιαδάκης στο Ηράκλειο

Ξεκίνησε η λειτουργία του Happy Home Χαλκιαδάκης, της νέας πρότασης της μεγάλης Κρητικής εταιρείας για όλα όσα χρειάζεται ένα σπίτι. Με χαμηλές τιμές, πολλές προσφορές, μεγάλη ποικιλία προϊόντων και, φυσικά, την μοναδική εγγύηση Χαλκιαδάκης!

Στην λ. Εθνικής Αντιστάσεως 16, εκεί όπου λειτούργησε το 1981 το πρώτο μεγάλο σούπερ μάρκετ Χαλκιαδάκης του Ηρακλείου (και για εκείνη την εποχή το μεγαλύτερο της Κρήτης) σας περιμένει ένα ολοκαίνουργιο κατάστημα που προσφέρει όσα χρειάζεται ένα χαρούμενο σπίτι: Έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, ηλεκτρικές μικροσυσκευές, έπιπλα και είδη κήπου, είδη σερβιρίσματος, είδη κουζίνας και γυαλικά, βαλίτσες, διακοσμητικά, λευκά είδη, στρώματα, μαξιλάρια, ρόμπες και είδη ένδυσης, κουβερλί, ριχτάρια, αξεσουάρ μπάνιου, είδη BBQ, είδη παραλίας, εποχιακά είδη, παιχνίδια, εργαλεία, κ.α..

Στο Happy Home Χαλκιαδάκης, υπάρχουν επίσης αρκετές επιλογές για ιδιοκτήτες Airbnb και ενοικιαζόμενων δωματίων, πολλές προτάσεις για το νέο φοιτητικό σπίτι, δυνατότητα δημιουργίας λίστας γάμου, καθώς και ιδιαίτερο πρόγραμμα επιβράβευσης καταναλωτών με ειδική κάρτα πόντων, προσφορών και δώρων.

Τα επίσημα εγκαίνια έχουν προγραμματιστεί για το Σάββατο 6 Απριλίου, στις 12 το μεσημέρι, με την πρόσκληση να είναι ανοικτή για το κοινό και να περιλαμβάνει διασκέδαση με μουσική από ραδιοφωνικό σταθμό που θα εκπέμπει live από το σημείο, κεράσματα και κληρώσεις με πλούσια δώρα.

Αξίζει να τονιστεί ότι το νέο Happy Home Χαλκιαδάκης στο Ηράκλειο, είναι το 2ο κατάστημα της αλυσίδας, μετά το κατάστημα που λειτουργεί ήδη με επιτυχία στην Σητεία.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.