30 Απρ 2024
READING

Η Disney συνεργάζεται με ανθρώπους της μόδας για το σχεδιασμό Limited-Edition αξεσουάρ του Mickey και της Minnie

3 MIN READ

Η Disney συνεργάζεται με ανθρώπους της μόδας για το σχεδιασμό Limited-Edition αξεσουάρ του Mickey και της Minnie

Η Disney συνεργάζεται με  ανθρώπους της μόδας για το σχεδιασμό Limited-Edition αξεσουάρ του Mickey και της Minnie

Επεκτείνοντας τις παγκοσμίου φήμης γραμμές καπέλων Mickey Mouse και στεκών για τα μαλλιά της Minnie Mouse, η Disney Parks ανακοίνωσε πρόσφατα τα σχέδιά της για ένα ετήσιο project έργων περιορισμένης έκδοσης από μια σειρά δημιουργούς του Χόλιγουντ και της μόδας.

Η μαέστρος των νυφικών φορεμάτων, Vera Wang, η εταιρεία τσαντών Coach, το μοντέλο Heidi Klum και η ηθοποιός Ashley Eckstein, υπογράφουν τη λίστα αυτών που θα δώσουν στα ιστορικά αυτιά της Disney μια ολική μεταμόρφωση.

“Ως λάτρης της Disney μια ζωή, και της χαράς και ευτυχίας, για να μην αναφέρω της φαντασίας που η Disney έχει εμπνεύσει σε όλους μας”, δήλωσε η Wang στην παρουσίαση της φθινοπωρινής της συλλογής του 2020 “είμαι τόσο ενθουσιασμένη και με τιμά που συνεργάστηκα μαζί τους για να δημιουργήσω ένα νυφικό πέπλο Vera Wang Disney με τα εμβληματικά αυτιά του ποντικιού, τόσο συμβολικά στην παγκόσμια μάρκα τους”.



Το προφίλ της Wang  στο Forbes για τον Ιούλιο του 2018 ανέφερε την καθαρή της αξία στα 630 εκατομμύρια δολάρια. Ο 69χρονη κινέζο-αμερικανή σχεδιάστρια έχει προμηθεύσει στο παρελθόν τη βιομηχανία ψυχαγωγίας σχεδιάζοντας νυφικά για τα αστέρια Alicia Keys, Mariah Carey, Victoria Beckham, Sarah Michelle Gellar και τις αδελφές Kim και Khloe Kardashian.

Ένα πρώιμο σκίτσο της συνεισφοράς της Wang συμπεριλήφθηκε στο δελτίο τύπου της προηγούμενης Δευτέρας από την Disney Parks. Με μια τελετουργική επανεμφάνιση, η προσαρμογή της κορδέλας της Minnie είναι ξεχωριστή με ” ραμμένα στο χέρι κρύσταλλα και μαργαριτάρια κέντημένα καθώς και μεταξωτά και τούλινα υφάσματα που χρησιμοποιεί συχνά για τις δικές της συλλογές”, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Προς τιμήν των φανατικών του Star Wars (η Lucas film είναι θυγατρική της Disney Studios), η εταιρεία προσέλαβε την Eckstein για να παίξει μεταξύ των θρυλικών μαρκών.



“Πέρυσι, η Disney ήρθε σε επαφή μαζί μου και ρώτησε αν θα με ενδιέφερε να σχεδιάσω το δικό μου ζευγάρι αυτιών Minnie”, ανέφερε η Eckstein στο Instagram της. “Ήμουν συγκλονισμένη και απόλυτα δύσπιστη! Περάσαμε ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο σκιτσάροντας ιδέες και όλη η διαδικασία ήταν απλώς σουρεαλιστική.Ελπίζω πραγματικά να αγαπήσετε τα επερχόμενα #StarWars εμπνευσμένα αυτιά μου αυτό το καλοκαίρι, τόσο όσο εγώ ! “

Από τα σχεδόν 70 καπέλα και τις κορδέλες που κυκλοφορούν επί του παρόντος στο shopdisney.com, το Star Wars εκπροσωπείται δύο φορές με τη μορφή κάποιων σχεδόν χαριτωμένων καπέλων με τα αυτιά του Yoda και του Chewbacca.

Η συλλογή αυτιών της Disney επίσης αποδίδει φόρο τιμής σε αγαπημένες σειρές ταινιών  όπως το Spider-Man, ο Εφιάλτης των Χριστουγέννων του Tim Burton, το Maleficent, το Toy Story, τον Βασιλιά των Λιονταριών, τον Wall E και το Lilo & Stitch.

Το πρώτο κύμα των συλλογών περιορισμένης έκδοσης θα είναι διαθέσιμο στις 24 Μαΐου στο Disneyland Resort στο Anaheim της Καλιφόρνια, στο Walt Disney World Resort στο Ορλάντο της Φλόριντα και στο διαδίκτυο. Τα επόμενα σχέδια, θα κυκλοφορούν κάθε μήνα τουλάχιστον από την Άνοιξη του 2020 – με νέους σχεδιαστές να αναμένεται να ανακοινωθούν καθ ‘όλη τη διάρκεια του προγράμματος.



Οι 17 επιβεβαιωμένοι σχεδιαστές και οι κατά προσέγγιση εκδόσεις τους έχουν ως εξής:

Καλοκαίρι του 2019: Betsey Johnson, ALEX and ANI, Noah Fine Art, Kim Irvine, Her Universe, SHAG.

Φθινόπωρο 2019: Jerrod Maruyama, Heidi Klum, The Blonds, Loungefly, COACH.

Άνοιξη 2020: Joe Rhode, Vera Wang, Cupcakes and Cashmere, Kevin Rafferty, Karlie Kloss, John Coulter.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.