30 Απρ 2024
READING

Ανταγωνιστές; Όχι πλέον! Έστω και ευκαιριακά

1 MIN READ

Ανταγωνιστές; Όχι πλέον! Έστω και ευκαιριακά

Ανταγωνιστές; Όχι πλέον! Έστω και ευκαιριακά

Σε μια προσπάθεια να καταφέρουν να βγάλουν εκ νέου τα κρουαζιερόπλοιά τους στις θάλασσες, οι ανταγωνίστριες εταιρείες Royal Caribbean Group και Norwegian Cruise Line ανακοίνωσαν μια κοινή προσπάθεια προκειμένου να αναπτύξουν standards ασφαλείας που θα συμβάλουν στην κατά το δυνατόν ταχύτερη επανέναρξη της λειτουργίας τους στο υπό διαμόρφωση postCovid-19 περιβάλλον.

Μάλιστα, το “Healthy Sail Panel”, υπό την προεδρία του πρώην κυβερνήτη ης Γιούτα, Mike Leavitt και του πρώην Επιτρόπου Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) των ΗΠΑ, συμβουλεύει τις εταιρείες σχετικά με τα σχέδια επανεκκίνησης που θα υποβάλουν στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) και άλλες ρυθμιστικές αρχές στα τέλη Αυγούστου.

Το πάνελ σχεδιάζει να μοιραστεί τα ευρήματά του με ολόκληρη τη βιομηχανία κρουαζιέρας και τις ρυθμιστικές αρχές.

Θα πρέπει να σημειωθεί πως η βιομηχανία κρουαζιέρας έχει πληγεί πολύ σοβαρά από την πανδημία, με το CDC να έχει εκδώσει εντολή απαγόρευσης πλεύσης για όλα τα κρουαζιερόπλοια τουλάχιστον μέχρι τις 24 Ιουλίου 2020.

Μάλιστα, κορυφαίες εταιρείες κρουαζιέρας, όπως λ.χ. οι Royal Caribbean, Norwegian Cruise Line και CarnivalCorp, έχουν επεκτείνει εθελοντικά την παύση της λειτουργίας τους από τα λιμάνια των ΗΠΑ μέχρι τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.