30 Απρ 2024
READING

Υπηρεσία αυθημερόν παράδοσης στο Manhattan από την Saks Fifth Avenue

1 MIN READ

Υπηρεσία αυθημερόν παράδοσης στο Manhattan από την Saks Fifth Avenue

Υπηρεσία αυθημερόν παράδοσης στο Manhattan από την Saks Fifth Avenue

Mια νέα υπηρεσία που επιτρέπει σε επιλεγμένους πελάτες να πραγματοποιούν online αγορές και να παραλαμβάνουν αυθημερόν τις παραγγελίες τους αρκεί να διαμένουν στο Manhattan, λανσάρισε το upscale πολυκατάστημα Saks Fifth Avenue.

Συγκεκριμένα, το τελευταίο διαθέτει κάτι παραπάνω από 250 προϊόντα που μπορούν να παραδοθούν αυθημερόν, και τις επτά ημέρες της εβδομάδος.

Σε αυτά περιλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- δημιουργίες των Alexander Wang, Alice + Olivia, Celine, Dior, Fendi, Gucci, Off-White, Saint Laurent και Versace.

Όπως αναφέρουν στελέχη του Saks Fifth Avenue, σήμερα περισσότερο από ποτέ η εξυπηρέτηση των πελατών με μοναδικό τρόπο, πέρα από παράγοντες όπως η τοποθεσία και ο χρόνος, ανάγεται σε ζωτικής σημασίας ζήτημα.

Η παράδοση την ίδια ημέρα παρέχει έναν ασφαλή και βολικό τρόπο για όσους κατοίκους της Νέας Υόρκης επιθυμούν να αγοράζουν τα κορυφαία στυλ της σεζόν στο Saks.com και να τα παραλαμβάνουν απευθείας στο κατώφλι τους.

Η εν λόγω υπηρεσία συνοδεύεται από σταθερή επιβάρυνση της τάξεως των 25 δολαρίων, ενώ οι παραγγελίες πρέπει να υποβληθούν έως τις 1 μ.μ. από την Δευτέρα μέχρι και το Σάββατο ή πριν από τις 11 π.μ. την Κυριακή προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να λάβουν τα προϊόντα τους αυθημερόν.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.