30 Απρ 2024
READING

Campaign of the Day: Find your In

2 MIN READ

Campaign of the Day: Find your In

Campaign of the Day: Find your In

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Μια νέα παγκόσμια καμπάνια από την πλατφόρμα του LinkedIn μάς προσκαλεί να δούμε διαφορετικά κάθε μας επαγγελματική κίνηση, έχοντας ως στόχο να ενθαρρύνει κάθε ενήλικα που αναζητά εργασία, να δει κάθε ευκαιρία μέσα από τα μάτια των νέων.

Η καμπάνια, με τίτλο “Find your in”, ακολουθεί ένα νεαρό κορίτσι που κάθεται βαριεστημένο σε ένα πλυντήριο και καθαριστήριο ρούχων. Η ανία της διακόπτεται όταν εμφανίζεται μια ειδοποίηση του LinkedIn στο τηλέφωνό της, η οποία την ωθεί να σκεφτεί τι θα γίνει όταν μεγαλώσει.

Θαμπωμένη από τις άπειρες δυνατότητες του μέλλοντός της, το κορίτσι δοκιμάζει στολές από κάθε επάγγελμα, από αθλητικές φανέλες μέχρι πουκάμισα και κοστούμια, που πετάγονται από τα πλυντήρια, καθώς χορεύει στο ρυθμό του hit του 2021 “Guerilla” του Remi Wolf.

Η δημιουργική καμπάνια σηματοδοτεί την πρώτη συνεργασία του LinkedIn με το δημιουργικό agency Droga5, με αποτέλεσμα μια καμπάνια που αφορά την ιδέα ότι μπορεί να είναι κανείς ό,ι φανταστεί σε ένα μέρος όπως το Linkedin, που διαθέτει τα εργαλεία, τις πληροφορίες και την κοινότητα που χρειάζεται για να το κάνει πραγματικότητα.

Tο σποτ ζωντάνεψε από το σκηνοθετικό δίδυμο Alaska και Sherrie Silver, τη χορογράφο πίσω από το εμβληματικό μουσικό βίντεο του Childhish Gambino, “This Is America”.

Ως προέκταση της καμπάνιας, το LinkedIn θα ξεκινήσει μια ενεργοποίηση με πρωτοβουλία των δημιουργών που ονομάζεται “Big Ins” και στην οποία συμμετέχουν δημιουργοί με αξιοσημείωτες διαδρομές καριέρας σε διάφορους τομείς, όπως η μόδα, το design και η τεχνολογία, για να ηγηθούν συζητήσεων σχετικά με το πώς διαχειρίστηκαν σημαντικά “in” στην καριέρα τους.

Η καμπάνια θα ξεκινήσει σε τηλεοπτικά, κοινωνικά, διαδικτυακά κανάλια και κανάλια influencer.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.