04 Μάι 2024
READING

Bοsch Flagship στη Βιέννη

2 MIN READ

Bοsch Flagship στη Βιέννη

Bοsch Flagship στη Βιέννη
1 MIN READ
03 Μάι 2024

O γερμανικός κατασκευαστής ηλεκτρικών συσκευών Bosch, άνοιξε το πρώτο του monostore στην οδό Mariahilfer Strasse στη Βιέννη, μία οδό διάσημη για shopping από οικιακές συσκευές, μέχρι fashion brands και καφέ.

Κατασκευασμένο από την Umdasch, ο χώρος έκτασης 400τ.μ. είναι ένα περιβάλλον όπου οι καταναλωτές μπορούν να δοκιμάσουν ολόκληρη τη γκάμα προιόντων της εταιρίας, εφαρμογές και προιόντα smart home. Tα προϊόντα είναι τοποθετημένα σε περίοπτες θέσεις, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να βιώσουν την εμπειρία λες και είναι στο σπίτι τους.

Η Umdasch δημιούργησε μια ταυτότητα retail που συμβαδίζει με την εταιρική ταυτότητα της Bosch

Τα φωτεινά χρώματα και ο συνδυασμός δρυ με ανθρακίτη δημιουργούν ένα άνετο περιβάλλον προϊόντος στο οποίο οι πελάτες αισθάνονται το ίδιο άνετα. Το vibe είναι κάτι σαν «επίσκεψη σε φίλους», με στόχο τη δημιουργία στενής σύνδεσης μεταξύ πελατών και της Bosch ως retail brand.

Κάθε περιοχή έχει το δικό της στυλ σύμφωνα με τις οδηγίες του σχεδιασμού που υπάρχουν ανάμεσα στην κουζίνα, το πλυντήριο ή το γραφείο. Ο φωτισμός χρησιμοποιείται για να φωτίζει τα βασικά προϊόντα και να ορίζει την έκταση του χώρου.

Ένα κεντρικό στοιχείο είναι η demo κουζίνα, εξοπλισμένη με τις τελευταίες συσκευές της Bosch και χρησιμοποιείται για να παρουσιάσει έξυπνες συσκευές Home Connect. Επιπλέον, ο χώρος του “καφέ” προσφέρει άνεση για να δοκιμάσετε ζεστά ροφήματα που παράγονται χρησιμοποιώντας τη μηχανή Tassimo.

Ευθυγραμμισμένο με το μότο του brand «κάνοντας τη ζωή πιο εύκολη», οι ηλεκτρονικές ετικέτες τιμών και οι πινακίδες παρέχουν εύκολη πρόσβαση στις πληροφορίες για τα προϊόντα. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Air Play, το προσωπικό μπορεί επίσης να προβάλλει πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα σε μεγάλες οθόνες, προσαρμόζοντας έτσι επιδείξεις για μεγαλύτερες ομάδες καταναλωτών.

Το κατάστημα επιδιώκει να είναι περισσότερο από ένα εμπορικό χώρο, παρέχοντας εκπαίδευση, συμβουλές και επίδειξη προϊόντων ως βασικά στοιχεία. Σκοπός του είναι να τοποθετήσει το brand της Bosch για μελλοντικές αγορές – είτε αγοράζουν στο κατάστημα είτε από άλλο εμπορικό κανάλι.

Τοποθεσία:

Mariahilfer Str. 74B, 1070 Wien, Austria
bosch-home.at

Υπεύθυνος Σχεδιασμού:

Umdasch
umdasch-shopfitting.com

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.