27 Ιούλ 2024
READING

Η συλλογή Adidas “Toy Story 4”

3 MIN READ

Η συλλογή Adidas “Toy Story 4”

Η συλλογή Adidas “Toy Story 4”

Το Toy Story 4 ξεκίνησε να προβάλλεται στους κινηματογράφους στις 20 Ιουνίου και για να το γιορτάσει η Adidas κυκλοφορεί μια συλλογή εμπνευσμένη από την εμβληματική συμμορία παιχνιδιών.

Η συλλογή Adidas x Toy Story 4 είναι μινιμαλιστική σε αισθητική και θα σας αφήσει να αναπαράγετε τους αγαπημένους σας χαρακτήρες με έναν διακριτικό και πιο ώριμο τρόπο.

Η συνεργασία γίνεται με τη Disney και την Pixar και τα παπούτσια είναι εμπνευσμένα από τον κάθε χαρακτήρα. Με τα τέσσερα διαφορετικά σχέδια παπουτσιών και μερικά είδη ένδυσης, αυτά τα κομμάτια εμπνέονται από τους αγαπημένους χαρακτήρες της ταινίας.

Συγκεκριμένα, τα παπούτσια αντιπροσωπεύουν τους Buzz Lightyear, Woody και Bo Peep, καθώς και το νεότερο μέλος της συμμορίας του Toy Story, Forky.

Η συλλογή κατακτά τα Continental 80s, NMD και Ultraboost 19 και τους δίνει μια πινελιά Disney. Η συλλογή παπουτσιών Toy Story 4 είναι διαθέσιμη σε μεγέθη βρεφικά έως και εφηβικά, αλλά δύο ζευγάρια παπουτσιών θα είναι διαθέσιμα σε ενήλικα μεγέθη unisex.

Αυτά τα παπούτσια είναι τα παπούτσια Buzz Lightyear και Woody. Ωστόσο, οι ενήλικες μπορούν ακόμα να χωρέσουν στα παιδικά μεγέθη. Συγκεκριμένα, αν έχετε μέγεθος παπουτσιών που είναι 8.5 ή χαμηλότερο, θα μπορείτε να φορέσετε ολόκληρη τη συλλογή.

 Η συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε ένα κουτί περιορισμένης έκδοσης, το οποίο είναι διακοσμημένο με τους τέσσερις χαρακτήρες της συλλογής.


Πρώτα στη συλλογή είναι τα αθλητικά του Buzz Lightyear, τα οποία δίνουν στη σιλουέτα των Ultraboost 19 ένα διαστημικό ύφος. Το Ultraboost 19 είναι ένα παπούτσι running με βελτιστοποιημένα μαξιλάρια ώθησης και είναι κατασκευασμένο από ένα πλεκτό υλικό που δίνει ένα κράτημα χωρίς να ενοχλεί.

Το παπούτσι έρχεται σε μια ελαφριά πράσινη απόχρωση, όπως το κοστούμι του Buzz, μαζί με πορτοκαλί και μωβ ρίγες. Αυτό το σχέδιο χρωμάτων παραπέμπει στο γνωστό κοστούμι με φτερά του Buzz, επιτρέποντάς σας να αναπαράγετε την εμφάνιση του χαρακτήρα χωρίς να είναι πολύ προφανές.

Το παπούτσι που είναι εμπνευσμένο από το Woody έρχεται επίσης με τη μορφή του παπουτσιού Ultraboost 19. Το πλέξιμο στο παπούτσι παίρνει ένα μείγμα χρώματος καφέ, πορτοκαλί και κόκκινου, μιμούμενο το καρό πουκάμισο του καουμπόη.

Υπάρχουν επίσης μπλε λεπτομέρειες σωληνώσεων στο παπούτσι, που αντιπροσωπεύουν το τζιν του καουμπόη.

Το παπούτσι της Little Bo Peep είναι μια επανασχεδιασμένη σιλουέτα NMD.

Το NMD έχει ένα μινιμαλιστικό πλέγμα για μια εμφάνιση που μοιάζει με κάλτσα. Εμπνευσμένο από τους «αστικούς νομάδες», το NMD είναι ιδανικό για το άτομο που «ζει στη φασαρία της πόλης», σύμφωνα με την Adidas.

Η έκδοση Little Bo Peep διαθέτει ένα παστέλ ροζ χρώμα, αντλώντας έμπνευση από το φουσκωτό φόρεμα της ηρωίδας.

Τέλος, ο Forky εκπροσωπείται από το παπούτσι Continental 80.

Το αθλητικό παπούτσι Continental 80 είναι μια αναδρομή από τα παπούτσια τένις της δεκαετίας του ’80 και τα αθλητικά παπούτσια εσωτερικών αθλημάτων. Το μπλε, κόκκινο, λευκό και ανοικτό κίτρινο χρώμα στο λευκό παπούτσι τέννις αντικατοπτρίζει αυτό το ύφος.

Η συλλογή Adidas x Toy Story 4 θα είναι διαθέσιμη από τις 21 Ιουνίου στο adidas.com, ακριβώς πριν την κυκλοφορία της ταινίας Toy Story 4. Αν περιμένατε μια δεκαετία για αυτήν, μπορείτε τώρα να πάτε στην πρεμιέρα φορώντας τον αγαπημένο σας χαρακτήρα στα πόδια σας!

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.