27 Ιούλ 2024
READING

Η Louis Vuitton δημιούργησε ένα pop-up κατάστημα στη Νέα Υόρκη

2 MIN READ

Η Louis Vuitton δημιούργησε ένα pop-up κατάστημα στη Νέα Υόρκη

Η Louis Vuitton δημιούργησε ένα pop-up κατάστημα στη Νέα Υόρκη

Οι κάτοικοι της γειτονιάς Lower East Side της Νέας Υόρκης θα δουν ένα εντυπωσιακό νέο κατάστημα στο μπλοκ τους.

Το πολυτελές κατάστημα Louis Vuitton κατέχει προσωρινή “κατοικία” στην οδό Rivington 100, η οποία θα διαθέτει τη συλλογή ανδρών της σειράς Fall 2019 που σχεδίασε ο Virgil Abloh.

Ο γωνιακός χώρος είναι μια εντυπωσιακή πρόσοψη από πράσινο νέον που περιβάλλει ολόκληρο το εξωτερικό, καθώς και μέσα στο κατάστημα. .

Εκτός από τους τοίχους, η οροφή και το πάτωμα είναι πλήρες καλυμμένο με νέον, τα έπιπλα, τα φωτιστικά και το ντεκόρ του χώρου, όλα αποδίδονται στο λαμπερό, όξινο χρώμα.

Η μόδα και τα αξεσουάρ που προσφέρονται προέρχονται από τη δεύτερη συλλογή ανδρικών ρούχων του Virgil Abloh για το σπίτι, η οποία χαρακτηριζόταν από μονόχρωμα κοστούμια.

Τα κομμάτια με θέμα το Michael Jackson δεν έχουν παραχθεί μετά από παράπονα από τους καταναλωτές και δεν θα είναι μεταξύ των προσφορών εδώ.

Η εταιρία λέει ότι η επίσκεψη παρέχει μια «πλούσια εμπειρία» της συλλογής των ανδρών, χάρη στα εντυπωσιακά οπτικά και χωρίς αμφιβολία ευκαιρίες για φωτογραφίες που παρουσιάζει ο χώρος.

Επιπλέον, θα είναι διαθέσιμες νέες εκτυπώσεις εμπνευσμένες από τη Νέα Υόρκη, καθώς και τα κλασικά αξεσουάρ μονόγραμμα της μάρκας και τα “μπαλώματα” που εμπνέονται από τα αρχεία του Louis Vuitton.

Θα κυκλοφορήσει επίσης μια ενημερωμένη έκδοση από πάνινα παπούτσια “Skate” και οι αγοραστές θα μπορούν να βρουν μια ποικιλία από δερμάτινα είδη.

Η Louis Vuitton διαθέτει επί του παρόντος τρία ανεξάρτητα καταστήματα στη Νέα Υόρκη, συμπεριλαμβανομένης του flagship της 5ης Λεωφόρου, της τοποθεσίας της στο Soho και ενός κεντρικού σταθμού στο Brookfield Place.

Λειτουργεί επίσης πολλές τοποθετήσεις προιόντων στην πόλη μέσα σε διάφορα καταστήματα, όπως το Bloomingdale’s, η Saks Fifth Avenue και το Neiman Marcus.

Η μάρκα πραγματοποίησε επίσης μια εμφάνιση στο Chrome Hearts στο West Village για τη συλλογή των ανδρών της από τον Virgil Abloh νωρίτερα αυτό το έτος.

Ο γαλλικός οίκος μόδας είναι σε ανάπτυξη με ανοίγματα pop-ups σε όλο τον κόσμο, ιδιαίτερα για το τμήμα ανδρών του, συμπεριλαμβανομένου του Λονδίνου, της Σαγκάης και του Τόκιο.

Πρόσφατα άνοιξαν ένα pop-up στο Σικάγο, το οποίο συνέπεσε με την έκθεση του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης του Abloh και παρουσίασε επίσης ένα τολμηρό παν-πορτοκαλί σχέδιο νέον.

Η θέση του 100 Rivington Street θα σηματοδοτήσει την πρώτη παρουσία της μάρκας στην περιοχή Lower East Side

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.