16 Μάι 2024
READING

Η Puma κυκλοφορεί το δικό της smartwatch

2 MIN READ

Η Puma κυκλοφορεί το δικό της smartwatch

Η Puma κυκλοφορεί το δικό της smartwatch

Η Puma ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει το πρώτο της smartwatch, σε συνεργασία με την αμερικανική μάρκα Fossil Group.

Ο γερμανικός γίγαντας αθλητικών ειδών αποκάλυψε τη νέα συσκευή στην τεχνολογική έκθεση των καταναλωτών της IFA στο Βερολίνο.

Έρχεται με το chipset Qualcomm Snapdragon Wear 3100 και το λειτουργικό σύστημα Android για φορητούς υπολογιστές, Wear OS.

Το gadget βγαίνει σε τρία χρώματα – μαύρο, λευκό και κίτρινο – και περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως παρακολούθηση καρδιακού ρυθμού, παρακολούθηση GPS και τον ψηφιακό βοηθό της Google.

Η εταιρία παρουσίασε το σχέδιο του πρώτου της ρολογιού αφής: κατασκευάζεται από νάιλον και αλουμίνιο, το οποίο λέει η Puma ότι το καθιστά πιο ελαφρύ και έναν ιμάντα σιλικόνης που ελαχιστοποιεί τον ιδρώτα.

Το ρολόι απευθύνεται κυρίως σε αθλητές.



“Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το πρώτο μας smartwatch, το οποίο ενσωματώνει το DNA της μάρκας Puma που εμφανίζεται στα ενδύματα και τα υποδήματα”, δήλωσε ο Adam Petrick, παγκόσμιος διευθυντής μάρκας και μάρκετινγκ στην Puma.

“Το ρολόι θα επιτρέψει πραγματικά στους χρήστες να το δέσουν στο χέρι τους, να συνδεθούν και να φύγουν”.

Η κίνηση επιτρέπει στην Puma να εισέλθει σε ένα χώρο κυριαρχούμενο από τεχνολογικούς γίγαντες όπως η Apple και η Samsung.

Η εταιρεία έρευνας αγοράς IDC προβλέπει ότι περίπου 92 εκατομμύρια smartwatches θα πωληθούν φέτος, ενώ ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί σε 132 εκατομμύρια μέχρι το 2023.

Το ρολόι της Puma βγαίνει σε κυκλοφορία για το κοινό τον Νοέμβριο προς $ 275, φθηνότερο από την κορυφαία σειρά Watch της σειράς 4 της Apple, η οποία κοστίζει περίπου $ 400 και είναι ελαφρώς λιγότερο δαπανηρό από το Galaxy Watch της Samsung που κοστίζει περίπου $ 330.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.