18 Μάι 2024
READING

Πέντε χρόνια Audi Neuburg – μια πραγματική ιστορία επιτυχίας

2 MIN READ

Πέντε χρόνια Audi Neuburg – μια πραγματική ιστορία επιτυχίας

Πέντε χρόνια Audi Neuburg – μια πραγματική ιστορία επιτυχίας

Μηχανοκίνητος αθλητισμός, εκδηλώσεις οδήγησης και βιοποικιλότητα είναι όλα μέρη του Audi Neuburg.

Η γη αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2010, η κατασκευή ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2012 και η εγκατάσταση υψηλής τεχνολογίας των 47 στρεμμάτων άνοιξε επίσημα το καλοκαίρι του 2014.

Five years of Audi Neuburg – a true success story

Πέντε χρόνια αργότερα, το Neuburg στο Δούναβη δεν είναι μόνο ένας τόπος Audi, αλλά και ένας μαγνήτης για τους επισκέπτες .

Από τότε 115.000 άτομα έχουν επισκεφθεί το Neuburg και περίπου 60.000 από περισσότερες από 50 χώρες έχουν κάνει μαθήματα οδήγησης και ασφάλειας.

Το Audi Neuburg είναι η έδρα της Audi driving experience και του Competence Center Motorsport με Audi Motorsport και Audi Sport.

Επίσης εδώ δοκιμάζονται τα συστήματα υποβοήθησης και ασφάλειας των οδηγών. Υπάρχουν περίπου 400 εργαζόμενοι στο εργοτάξιο, οι οποίοι διαθέτουν ενεργειακό εφοδιασμό με ουδέτερο άνθρακα.

Στην περιοχή έχουν δημιουργηθεί οικοτόποι για πολλά είδη ζώων και φυτών.Ο χώρος Audi Neuburg υψηλής τεχνολογίας αποτελεί αναπόσπαστο στοιχείο της περιοχής του Neuburg.

Προσφέρει τα πάντα κάτω από μια οροφή, με τους μηχανικούς των μηχανοκίνητων σπορ να σχεδιάζουν, να κατασκευάζουν και να δοκιμάζουν αγωνιστικά αυτοκίνητα, τεχνικούς προγραμματιστές που δοκιμάζουν συστήματα υποβοήθησης για μελλοντική χρήση και πελάτες που διασκεδάζουν οδηγώντας τα πιο πρόσφατα μοντέλα Audi.

Κατά μέσο όρο, πραγματοποιούνται κάθε χρόνο 750 driving events. Το κεντρικό κτίριο για τους επισκέπτες είναι σε μεγάλη ζήτηση ως χώρος, με υπερσύγχρονες συνεδριακές αίθουσες και εστιατόριο ανοιχτό στο κοινό.

Ο ενεργειακός εφοδιασμός της μονάδας είναι βιώσιμος επίσης. Από την πρώτη μέρα, η Audi Neuburg έχει εφοδιασθεί με απαλλαγμένη από άνθρακα απορριπτόμενη θερμότητα από την τοπική βιομηχανία.

Μια στρατηγική για τη βιοποικιλότητα έχει τεθεί σε εφαρμογή στην εκτεταμένη περιοχή για την προστασία του φυσικού κόσμου.

Οι αυτόχθονες θάμνοι και φράκτες παρέχουν νέα ενδιαιτήματα και πηγές τροφής για τα πουλιά και τις άγριες μέλισσες.

Η συμμετοχή της Audi στην τοπική κοινότητα κυμαίνεται από εκστρατείες συγκέντρωσης χρημάτων για οργανώσεις στο Neuburg έως δωρεάν εκπαίδευση για εθελοντές πυροσβέστες από την περιοχή και ειδικά μαθήματα για αρχάριους οδηγούς.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.