19 Μάι 2024
READING

Η PepsiCo δημιουργεί lifestyle με τον κόμβο μόδας House of PepsiCo

1 MIN READ

Η PepsiCo δημιουργεί lifestyle με τον κόμβο μόδας House of PepsiCo

Η PepsiCo δημιουργεί lifestyle με τον κόμβο μόδας House of  PepsiCo

Η PepsiCo ξεκίνησε μια ιστοσελίδα μόδας ηλεκτρονικού εμπορίου. Ονομάζεται House of PepsiCo, η ιστοσελίδα περιλαμβάνει ενδύματα και αξεσουάρ από τις συνεργασίες της μάρκας με ετικέτες μόδας σε όλο τον κόσμο.

Τα είδη περιλαμβάνουν είδη ένδυσης από το Forever 21, DSquared2 και την κινεζική σειρά αξεσουάρ Pepsi από την Mandarina Duck.

Επίσης συνεργασίες με τους Alexander Wang, Puma, Collette και Bloomingdale. καθώς και εσωτερικές δημιουργίες για τα εμπορικά σήματα Mountain Dew, Cheetos και Pepsi.

Κάθε προϊόν περιλαμβάνει έναν σύνδεσμο προς έναν λιανοπωλητή που χειρίζεται το προϊόν, συμπεριλαμβανομένων των Amazon, Urban Outfitters και Pull & Bear.

Η πλατφόρμα αντικατοπτρίζει τον τρόπο ζωής που έχει αναπτυχθεί γύρω από το brand και δημιουργεί έναν μοχλό επισκεψιμότητας που προσφέρει προστιθέμενη αξία για τους συνεργάτες λιανικής πώλησης και αδειοδότησης, σε μια σχεδίαση με άψογη μορφή.

Η PepsiCo συμμετέχει σε μια σειρά εταιρειών, μεταξύ των οποίων η KFC και η Taco Bell, οι οποίες επανατοποθετούν το σήμα τους σε διάφορους τρόπους ζωής.

Η ιστοσελίδα του PepsiCo House έχει ως στόχο να ενισχύσει τις αφηγηματικές ιστορίες γύρω από τις μάρκες και να αυξήσει την προβολή των εμπορικών σημάτων της εταιρείας.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.