19 Μάι 2024
READING

7 πράγματα για το San Pellegrino

3 MIN READ

7 πράγματα για το San Pellegrino

7 πράγματα για το San Pellegrino

Προς τιμήν της 120ης επετείου του San Pellegrino, υπάρχουν επτά γεγονότα που δεν γνωρίζαμε ποτέ για το δημοφιλές ιταλικό εμπορικό σήμα νερού.

1) Η μάρκα ιδρύθηκε το 1899

Στους πρόποδες των Άλπεων, το San Pellegrino ιδρύθηκε στο Μπέργκαμο της Ιταλίας το 1899.

Κατά το πρώτο έτος, η εταιρεία παρήγαγε 35.343 μπουκάλια μεταλλικού νερού. Μόνο μία ώρα από το Μιλάνο, το Μπέργκαμο είναι ακόμα εκεί όπου το νερό προέρχεται σήμερα και το 2019 σηματοδοτεί την 120η χρονιά που βρίσκεται στην επιχείρηση.

2) Μπορείτε να κολυμπήσετε στα διάσημα νερά του S. Pellegrino

Μπορείτε να επισκεφθείτε το σπα QC Terme San Pellegrino για να κάνετε μπάνιο στα ιαματικά λουτρά που προέρχονται από την ίδια πηγή από την οποία η εταιρεία San Pellegrino παράγει το διάσημο αφρώδες νερό της.

3) Στις 27 Σεπτεμβρίου, το San Pellegrino εγκαινίασε ένα νέο σύγχρονο εργοστάσιο

Βασισμένο σε ένα ιστορικό περιβάλλον,το San Pellegrino κοιτάζει προς το μέλλον.

Η νέα εγκατάσταση σχεδιάστηκε από τον όμιλο Bjarke Ingels, ο οποίος είναι αρχιτεκτονική εταιρεία με γραφεία τόσο στη Νέα Υόρκη όσο και στην Κοπεγχάγη.

Τα σχέδια που κυκλοφόρησαν από την εταιρεία δείχνουν ένα υπερσύγχρονο εργοστάσιο που φιλοξενεί τους γύρω λόφους με αρχιτεκτονικές δομές.

Η ομάδα σχεδιασμού έχει ενσωματώσει πολλές ενεργειακά αποδοτικές διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένων τόσο των ηλιακών συλλεκτών όσο και των συστημάτων ανάκτησης νερού.

4) Το νέο “Εργοστάσιο του Μέλλοντος” θα έχει ένα εργαστήριο “San Pellegrino Experience”

Το πρώτο “S.Pellegrino Experience Lab” θα είναι ένα διαδραστικό κέντρο επισκεπτών που θα δώσει στους επισκέπτες την δυνατότητα να δουν πέρα από το San Pellegrino QC Terme Spa.

Η μάρκα θέλει να αναζωογονήσει την τοπική οικονομία, μετατρέποντάς την σε προορισμό για Ιταλούς και διεθνείς επισκέπτες και ελπίζει ότι το”S.Pellegrino Experience Lab” θα συμβάλει στην επίτευξη αυτού του στόχου.


5) Έχει ξεκινήσει μια περιορισμένη έκδοση της 120ης επετείου Diamond μπουκάλι

Τα νέα μπουκάλια έφτασαν στα ράφια τον Οκτώβριο. Τα κρυστάλλινα γυάλινα μπουκάλια προορίζονται για να τιμήσουν με την 120ή περίοδο της μάρκας.

6) Το San Pellegrino διοργανώνει νέους διαγωνισμούς σεφ

Ο διαγωνισμός Young Chef του San Pellegrino συγκεντρώνει δώδεκα νέους σεφ κάτω των 30 ετών από όλο τον κόσμο για να αγωνιστούν για τον τίτλο του σεφ 2020 San Pellegrino.

Ο αγώνας της Βόρειας Αμερικής πραγματοποιήθηκε μόλις την περασμένη εβδομάδα στη Νέα Υόρκη και όλοι οι περιφερειακοί νικητές θα πάνε στο Μιλάνο σε λίγους μήνες για τον τελικό γύρο.

7) Χρειάζονται 30 χρόνια για να πάρει νερό από τις Άλπεις στο μπουκάλι

Όλο το νερό που χρησιμοποιείται στα μπουκάλια του San Pellegrino προέρχεται από τις Άλπεις.

Όλα ξεκινούν με το χιόνι ή τη βροχή στα βουνά και το νερό χρειάζεται 30 χρόνια για να φτάσει κάτω στους πρόποδες όπου καταλήγει να γίνεται εμπλουτισμένο με μεταλλικά άλατα, ασβέστιο και μαγνήσιο, δίνοντάς του αυτή τη μοναδική γεύση.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.