18 Μάι 2024
READING

Η Vans ανοίγει κατάστημα brand showcase στη Σεούλ

2 MIN READ

Η Vans ανοίγει κατάστημα brand showcase στη Σεούλ

Η Vans ανοίγει κατάστημα brand showcase στη Σεούλ

Η Vans άνοιξε πρόσφατα ένα κατάστημα παρουσίασης της μάρκας στην περιοχή Gangnam της Σεούλ, σηματοδοτώντας την πρώτη επώνυμη βιτρίνα της στην Ασία.

Ο μικρός αλλά ισχυρός εμπορικός χώρος των 300 τετραγωνικών μέτρων περιλαμβάνει δύο ορόφους που παρέχουν βαθειά εμπειρία της μάρκας και προϊόντα σε όλες τις κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των υποδημάτων και των ενδυμάτων.

Ο χώρος επικεντρώνεται στην προβολή του πλούσιου ιστορικού της Vans μέσω του surf, του skate και του σκι, που ξεκίνησε το 1966.

Ως κύρια ενεργοποίηση, η Vans δημιούργησε ένα χρονοδιάγραμμα που επιτρέπει στους επισκέπτες να εμβαθύνουν βαθύτερα στις εκτυπώσεις Eras, βιβλία, βινύλια και φωτογραφίες .

Οι πελάτες μπορούν να αγοράζουν απευθείας αντικείμενα από τον τοίχο. Επιπλέον, μια “βιβλιοθήκη καλλιτεχνικών” στον δεύτερο όροφο του χώρου προσθέτει ένα επιπλέον σημείο επαφής, καθώς οι επισκέπτες μπορούν να “χαζέψουν” βιβλία και περιοδικά που σχετίζονται με τα Vans.


Στον δεύτερο όροφο, η Vans δημιούργησε μια ζώνη προσαρμογής που είναι ελεύθερη και ανοιχτή στο κοινό καθημερινά. Σε αυτή τη ζώνη, οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να σχεδιάσουν τα δικά τους παπούτσια Vans και αξεσουάρ χρησιμοποιώντας τεχνικές εκτύπωσης οθόνης και κεντήματα.

Άλλες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν τοίχο με vintage ηχεία και τηλεοράσεις, ζωντανό ραδιοφωνικό χώρο για καλλιτέχνες και μουσικούς και τοιχογραφία από τον καλλιτέχνη Cryptik με έδρα το Λος Άντζελες.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.