16 Μάι 2024
READING

Η Ralph Lauren δεσμεύεται να χρησιμοποιεί ανανεώσιμη ενέργεια 100% μετά το 2025

2 MIN READ

Η Ralph Lauren δεσμεύεται να χρησιμοποιεί ανανεώσιμη ενέργεια 100% μετά το 2025

Η Ralph Lauren δεσμεύεται να χρησιμοποιεί ανανεώσιμη ενέργεια 100% μετά το 2025

Η Ralph Lauren δεσμεύθηκε να χρησιμοποιεί στο 100% των δραστηριοτήτων της ανανεώσιμες πηγές ενέργειας μέχρι το 2025, καθώς θα θα υπογράψει το UN Fashion Industry Charter για την Κλιματική Αλλαγή.

Η μάρκα πολυτελείας ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι θα αυξήσει κατά πολύ τις ενέργειες βιωσιμότητας και θα διοχετεύει όλα τα γραφεία της, τα κέντρα διανομής και τα καταστήματα με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας έως το 2025.

Για να επιτευχθεί αυτό, στοχεύει να επενδύσει σε συμφωνίες αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας με εταιρείες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, να εγκαταστήσει ηλιακούς συλλέκτες στα καταστήματα σε όλες τις ΗΠΑ.

“Ένας κόσμος που είναι όμορφος και φροντισμένος είναι η απόλυτη πολυτέλεια και μπορούμε να παίξουμε ένα ρόλο στην προστασία του, αντιμετωπίζοντας τις επιπτώσεις μας και δημιουργώντας ένα πιο βιώσιμο μέλλον”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Ralph Lauren Patrice Louvet.

“Σήμερα, ενισχύουμε τη δέσμευσή μας να αντιμετωπίσουμε την αλλαγή του κλίματος, μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος μας, με την ένταξη στο κίνημα των εταιρειών που οδηγούν στην υιοθέτηση της ανανεώσιμης ενέργειας και επιβεβαιώνοντας την υποστήριξή μας στη Συμφωνία των Παρισίων”.

Η Ralph Lauren έχει επίσης υπογράψει τον Χάρτη Βιομηχανίας της Οργάνωσης του ΟΗΕ για την Κλιματική Δράση, στην οποία δεσμεύεται να εισαγάγει περισσότερες πρώτες ύλες με χαμηλότερο αντίκτυπο στο κλίμα στην αλυσίδα εφοδιασμού της και να εισαγάγει πιο ενεργειακά αποδοτικά μέτρα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.