19 Μάι 2024
READING

Αυτά είναι τα πιο “δυνατά” comebacks της δεκαετίας

2 MIN READ

Αυτά είναι τα πιο “δυνατά” comebacks της δεκαετίας

Αυτά είναι τα πιο “δυνατά” comebacks της δεκαετίας

Υπάρχουν κάποια brands που έκαναν πολύ δυνατή επιστροφή μετά από χρόνια.Ορισμένα από αυτά τα εμπορικά σήματα απέτυχαν και “ξαναγύρισαν”. Άλλα επέστρεψαν από τη λήθη. Όλα τους είναι σε πολύ καλό επίπεδο τώρα.
 

Barbie

Για χρόνια, η μάρκα κατηγορήθηκε ότι προώθησε μια μη ρεαλιστική ιδέα της γυναικείας εικόνας και της εικόνας του σώματος.

Ωστόσο, ένα πρόσφατο makeover, συμπεριλαμβανομένης της εμφάνισης πιο διαφοροποιημένων εκδοχών και marketing ενδυνάμωσης των γυναικών, είδε τους αγοραστές να επανέρχονται παιχνιδιών. Η Barbie κατάφερε να γίνει μία από τις ισχυρότερες μάρκες στο οπλοστάσιο της μητρικής εταιρείας Mattel. Εν τω μεταξύ, ο Ken είναι ακόμα ο Ken.

Coke Zero Sugar

Μια “αναπαραγωγή” το 2017 που περιελάμβανε μια γενική αναθεώρηση και την αντικατάσταση της πρώην ονομασίας Coke Zero με την Coke Zero Sugar βοήθησε τους καταναλωτές να κατανοήσουν καλύτερα τα οφέλη χαμηλών θερμίδων της μάρκας. Η γενική αναθεώρηση άνοιξε το δρόμο για τη Coke Zero Sugar να γίνει ένας από τους ισχυρότερους συντελεστές της Coca Cola στην ανάπτυξη των ΗΠΑ.

Dominos Pizza

Για χρόνια, η Pizza Hut βασίλευε. Στη συνέχεια, η Dominos μεταμορφώθηκε σε μια εταιρεία τεχνολογίας που συμβαίνει να πουλάει πίτσα. Οι διαφημίσεις που προωθούν έννοιες όπως η παρακολούθηση μιας πίτσας που γίνεται και η δυνατότητα παραγγελίας μέσω text, tweet ή απλώς το άνοιγμα της εφαρμογής, την απογείωσαν. Το 2017, η Dominos πήγε πάνω από την Pizza Hut για να γίνει ο μεγαλύτερος πωλητής πίτσας.

Today, Mattel kicks off worldwide celebrations to mark the 60th anniversary of Barbie, the number one fashion doll in the world designed to inspire the limitless potential in every girl. (CNW Group/Mattel Canada, Inc.)

Nintendo

Η κονσόλα που έπαιξαν ατελείωτα οι γονείς των Gen X ενημερώθηκε νωρίτερα κατά τη δεκαετία του 2000 με το Wii. Αλλά ήταν το Nintendo Switch αυτό που επανέφερε πραγματικά την μάρκα πίσω στην αγορά παιχνιδιών.

Polaroid

Δεδομένου ότι η λήψη φωτογραφιών σε ένα τηλέφωνο έγινε ο κανόνας, οι πωλήσεις φωτογραφικών μηχανών υπέστησαν καθίζηση. Η πορεία της Polaroid φαινόταν καταδικασμένη ακόμα και πριν από τις πιο πρόσφατες κυκλοφορίες iPhone και Android. Ωστόσο, βρήκε έναν τρόπο να κάνει τις εκτυπώσεις για μίνι φωτογραφίες cool, μια αναλογική απάντηση σε έναν ψηφιακό κόσμο, και τα παιδιά να ζητάνε ρετρό κάμερες.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.