01 Μάι 2024
READING

Η Uber Eats έχει πολύ μεγάλη αύξηση σε παραγγελίες για τρόφιμα σε ολη την Ευρώπη

2 MIN READ

Η Uber Eats έχει πολύ μεγάλη αύξηση σε παραγγελίες για τρόφιμα σε ολη την Ευρώπη

Η Uber Eats έχει πολύ μεγάλη αύξηση σε παραγγελίες για τρόφιμα σε ολη την Ευρώπη

Η Uber Eats δήλωσε ότι οι παραγγελίες για παράδοση τροφίμων στην πλατφόρμα της σημείωσαν άνοδο 59% σε ολόκληρη την Ευρώπη τον Μάρτιο σε σύγκριση με τον Φεβρουάριο, καθώς όλες οι χώρες απομονώθηκαν για να καταπολεμήσουν τον κοροναϊό, συμβάλλοντας στην αντιστάθμιση του αντίκτυπου των κλειστών εστιατορίων στη ζήτηση.

Η Uber Eats, η οποία ανταγωνίζεται με τις Deliveroo, Takeway.com και Just Eat στις διαδικτυακές παραγγελίες παράδοση φαγητού, έχει ήδη προσφέρει αλκοόλ και επιλεγμένα προϊόντα από καταστήματα.

Η εταιρεία δήλωσε ότι το ποσοστό εγγραφής στο Uber Eats διπλασιάστηκε τον Μάρτιο, καθώς τα καταστήματα έψαχναν νέα κανάλια για να εξυπηρετήσουν τους πελάτες που συμβουλεύονταν να μείνουν στο σπίτι για να επιβραδύνουν την εξάπλωση του ιού.

Είναι γεγονός ότι υπάρχουν ισχυρές νέες τάσεις κατανάλωσης από ανθρώπους που είναι περιορισμένοι δεν μπορούν να βγουν έξω.

Τα αποτελέσματα αποτυπώνουν την ώθηση της βιομηχανίας στην αγορά τροφίμων, όπου υπάρχει κενό για υπηρεσίες παράδοσης για προϊόντα που πρέπει να παραδίδονται πολύ πιο γρήγορα από τις παραγγελίες μέσω διαδικτύου από μεγάλα σούπερ μάρκετ και εταιρείες σαν την Ocado.

Η μείωση των νοικοκυριών που παραγγέλνουν διαδικτυακά φαγητό από έξω ολόκληρο τον Μάρτιο προσέφερε μια επιπλέον ώθηση στην αναζήτηση νέων ροών εσόδων.

Δείχνει επίσης πώς τα καταστήματα βρίσκουν νέους τρόπους για να εξυπηρετούν τους πελάτες καθώς συνεχίζεται η απομόνωση σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Πάνω από 1.000 super market και convenience stores χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Uber Eats στην Ευρώπη και πάνω από 3.500 παγκοσμίως καλύπτοντας την έντονη ζήτηση για τρόφιμα και βασικά είδη στη Βρετανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία και τη Σουηδία.

Η Uber Eats συνεργάστηκε με το γαλλικό σούπερ μάρκετ Carrefour αυτό το μήνα για να βοηθήσει τους Παριζιάνους να αποκτήσουν τρόφιμα, προϊόντα περιποίησης και προϊόντα καθαρισμού μέσα σε 30 λεπτά κατά μέσο όρο, ενώ στην Ισπανία συνεργάζεται με την Galp σε 15 πόλεις, συμπεριλαμβανομένης της Μαδρίτης, της Βαλένθια και της Σεβίλλης.

Η Carrefour είπε ότι η εφαρμογή Uber Eats της επέτρεπε να παραδίδει καθημερινά προϊόντα στους πελάτες της με ασφάλεια και άνεση.

Στη Βρετανία, η Uber Eats συνεργάζεται με εννέα από τα μεγαλύτερα δίκτυα καταστημάτων, με περισσότερα από 700 καταστήματα στην πλατφόρμα.

Τα κλασικά διαδικτυακά κανάλια είναι σχεδόν κορεσμένα και η προσέγγιση της Uber Eats είναι διαφορετική με μικρότερο καλάθι και ταχύτερη παράδοση.

Οι πλατφόρμες όπως το Uber Eats, το Deliveroo αλλά και στην Ελλάδα το E-food έδωσαν λύσεις σε μια περίοδο με πολύ μεγάλη ζήτηση που βοήθησαν τα super market αλλά εξασφαλισαν νέες πηγές εσόδωνγια τις ίδιες.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.