01 Μάι 2024
READING

Το Alibaba σχεδιάζει να εισαγάγει 1000 διεθνή brands στην κινέζικη αγορά τον επόμενο χρόνο

2 MIN READ

Το Alibaba σχεδιάζει να εισαγάγει 1000 διεθνή brands στην κινέζικη αγορά τον επόμενο χρόνο

Το Alibaba σχεδιάζει να εισαγάγει 1000 διεθνή brands στην κινέζικη αγορά τον επόμενο χρόνο

Το Alibaba ανακοίνωσε σχέδια για την εισαγωγή 1000 νέων εμπορικών σημάτων στην κινεζική αγορά κατά το επόμενο έτος καθώς συνεχίζει να αυξάνει τη διεθνή προσπάθεια επέκτασης.

Το Tmall, η αγορά του Alibaba που ειδικεύεται στην πώληση διεθνών αγαθών σε Κινέζους αγοραστές, ανακοίνωσε ένα νέο «σχέδιο επέκτασης μαρκών».

Αυτό το σχέδιο θα προσφέρει σε μάρκες από χώρες εκτός της Κίνας μια σειρά εργαλείων, κινήτρων και καμπανιών που θα τα βοηθήσει να ευδοκιμήσουν στην ταχέως κινέζικη λιανική αγορά.

Αυτό περιλαμβάνει ένα σύστημα εγγραφής εξυπηρέτησης πελατών και αυτοεξυπηρέτησης στην αγγλική γλώσσα για να βοηθήσουν τις μάρκες να συγκεντρώσουν ενδιαφέρον και ενθουσιασμό από την αγορά.

Οι μάρκες που θα πετυχαίνουν τους προσυμφωνημένους στόχους θα αναβαθμιστούν στη συνέχεια σε υψηλότερο επίπεδο, το οποίο θα τους δει να λαμβάνουν οφέλη, όπως μειώσεις προμηθειών και ευκαιρίες συμμετοχής σε ειδικές εκδηλώσεις.

Οι μάρκες με την υψηλότερη απόδοση κάθε μήνα θα έχουν πρόσβαση σε καμπάνιες ζωντανής ροής που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για αυτές και προωθούνται στο κανάλι TaoBoa Live.

Όλο και περισσότερες μάρκες επιλέγουν το Tmall ως την αγαπημένη τους πλατφόρμα για να αξιοποιήσουν την αγορά της Κίνας.

Αυτές οι μάρκες βλέπουν γρήγορα τη σημασία των ψηφιακών αναλυτικών στοιχείων που παρέχει το Tmall για να κατανοήσουν καλύτερα τις προτιμήσεις των Κινέζων καταναλωτών και να αναπτύξουν σχετικές στρατηγικές για τις διαδικτυακές τους επιχειρήσεις – και ακόμη και για να ενισχύσουμε την επιχείρησή τους στα φυσικά καταστήματα.

Αυτό έρχεται καθώς ο κινεζικός γίγαντας επιδιώκει να αυξήσει τη διεθνή παρουσία του για να αντισταθμίσει τη συρρικνούμενη ανάπτυξη της εγχώριας αγοράς.

Πέρυσι επέκτεινε την εκδήλωση Singles Day στην παγκόσμια αγορά για πρώτη φορά.

Τον Μάιο του περασμένου έτους άνοιξε επίσης την αγορά AliExpress σε πωλητές από όλο τον κόσμο για πρώτη φορά, επιτρέποντας σε εμπόρους από τη Ρωσία, την Τουρκία, την Ιταλία και την Ισπανία να εγγραφούν και να πουλήσουν τα προϊόντα τους στην πλατφόρμα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.