30 Απρ 2024
READING

Η Uber θα ξεκινήσει on demand retail παραδόσεις

2 MIN READ

Η Uber θα ξεκινήσει on demand retail παραδόσεις

Η Uber θα ξεκινήσει on demand retail παραδόσεις

Η Uber είναι έτοιμη να αρχίσει να χρησιμοποιεί τα προγράμματα οδήγησης της για την παράδοση ηλεκτρονικών παραγγελιών για λιανοπωλητές και την αποστολή αγαθών μεταξύ πελατών καθώς προσπαθεί να προσαρμοστεί στην πανδημία COVID-19.

Οι υπηρεσίες Uber Direct και Uber Connect δοκιμάζονται από την εταιρεία αυτή την εβδομάδα καθώς επιδιώκει να κάνει χρήση του “στρατού” των οδηγών που έμειναν χωρίς δουλειά.

Το πρώτο πιλοτικό της πρόγραμμα Uber Direct θα προσφέρει στους εμπόρους λιανικής την κατ ‘απαίτηση κράτηση για γρήγορες παραδόσεις σε πελάτες που είναι απομονωμένοι στο σπίτι.

Πολλοί έμποροι λιανικής σε όλο τον κόσμο έχουν ήδη συνεργαστεί με την Uber για αυτή την υπηρεσία.

Το Uber Connect θα προσφέρει στους πελάτες την ευκαιρία να στείλουν προσωπικά αντικείμενα σε όλη την πόλη και γενικότερα ανάμεσα σε ιδιώτες.

Αυτή η υπηρεσία δοκιμάζεται επί του παρόντος σε 25 πόλεις στις ΗΠΑ, την Αυστραλία και το Μεξικό και θα διασφαλίζει ότι κάθε παράδοση είναι ανέπαφη.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια αυτής της κρίσης, η εταιρεία αναζητά νέους τρόπους με τους οποίους η πλατφόρμα μπορεί να βοηθήσει στη μεταφορά βασικών αγαθών για επιχειρήσεις και καταναλωτές, παρέχοντας ταυτόχρονα νέες ευκαιρίες κέρδους για τους οδηγούς.

Απαραίτητη κρίνεται η η άμεση, γρήγορη προσαρμογή της τεχνολογίας της Uber ώστε να ανταποκρίνεται στις εξελισσόμενες ανάγκες των ιδιωτών και των εταιρειών.

Η Uber προσπάθησε να ξεκινήσει μια υπηρεσία παράδοσης αγαθών το 2015 με την Uber Rush, αλλά η υπηρεσία έκλεισε το 2018 λόγω της έλλειψης πελατών και συνεργατών που επιθυμούν να πληρώσουν αμοιβή για την υπηρεσία της.

Η εταιρεία έχει επίσης πει ότι η υπηρεσία ενδέχεται να μην συνεχιστεί μετά το πέρασμα της κρίσης του κοροναϊού.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.