14 Μάι 2024
READING

Η Abercrombie & Fitch συνεργάζεται με την ThredUp και προσφέρει κουπόνια δώρων

2 MIN READ

Η Abercrombie & Fitch συνεργάζεται με την ThredUp και προσφέρει κουπόνια δώρων

Η Abercrombie & Fitch συνεργάζεται με την ThredUp και προσφέρει κουπόνια δώρων

Η Abercrombie & Fitch συνεργάζεται με τον γίγαντα second hand μόδας ThredUp, ενθαρρύνοντας τους πελάτες να δωρίσουν τα ρούχα που δεν φοράνε πια, με αντάλλαγμα κουπόνια δώρων.

Οι χρήστες του ThredUp μπορούν να στείλουν στην εταιρεία, τα γυναικεία και  παιδικά ρούχα και αξεσουάρ -όπως παπούτσια- που δεν χρειάζονται πια, από οποιαδήποτε mark, και να πάρουν ένα εκπτωτικά κουπόνια για νέες αγορές από τους ιστότοπους ThredUp, Abercrombie & Fitch ή Hollister.

Στη συνέχεια οι πελάτες μπορούν να εξαργυρώσουν τα κουπόνια δώρου, τα οποία θα τους επιτρέψουν να αγοράσουν αντικείμενα από τη γκάμα των επωνυμιών της Abercrombie & Fitch, συμπεριλαμβανομένων των Abercrombie Kids, Hollister και Gilly Hicks.

«Η βιωσιμότητα είναι αναπόσπαστο μέρος της επιτυχίας μας και είναι τόσο σημαντική όσο ποτέ για τους πελάτες μας», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Abercrombie & Fitch, Horowitz.

«Αυτή η συνεργασία όχι μόνο βοηθά στη μείωση των απορριμμάτων κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων, αλλά προσφέρει επίσης στους πελάτες μας έναν βολικό τρόπο να κάνουν καλό, κάτι που ξέρουμε ότι είναι πρόθυμοι να κάνουν.»

Τον Φεβρουάριο, η Gap ξεκίνησε μια παρόμοια συνεργασία με την ThredUp, προσφέροντας κουπόνια δώρων για όλη την γκάμα των επωνυμιών της, σε αντάλλαγμα οποιωνδήποτε προϊόντων, όχι μόνο των γυναικών και των παιδιών.

Η ThredUp συνεργάστηκε με τη μάρκα Macy’s, JCPenney και J Crew’s Madewell τον τελευταίο χρόνο.

Η πρώτη έχει εγκαταστήσει 40 φυσικά pop-up καταστήματα στο χώρο των καταστημάτων της, ενώ η JCPenney έχει εγκαταστήσει 30, πουλώντας μάρκες από δεύτερο χέρι με μεγάλη έκπτωση.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.