14 Μάι 2024
READING

Η εργασία από το σπίτι αυξάνει τις πωλήσεις της Logitech

2 MIN READ

Η εργασία από το σπίτι αυξάνει τις πωλήσεις της Logitech

Η εργασία από το σπίτι αυξάνει τις πωλήσεις της Logitech

Η Logitech International ανέφερε αύξηση 13,6% στις τριμηνιαίες πωλήσεις  καθώς περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποίησαν τα προϊόντα της ενώ εργάζονταν από το σπίτι λόγω της κρίσης του κορονoϊού.

Η Logitech δήλωσε ότι η ζήτηση επιταχύνθηκε τους τρεις αυτούς μήνες έως τα τέλη Μαρτίου, καθώς τα σχολεία και τα γραφεία έκλεισαν για να αποτρέψουν την εξάπλωση της νόσου και ο κόσμος άρχισε να χρησιμοποιεί τον εξοπλισμό, το λογισμικό και τις κάμερες βίντεο της εταιρείας. 

Η αύξηση της εξ αποστάσεως εργασίας – οι εκπαιδευτικοί που παραδίδουν μαθήματα μέσω video link και οι επιχειρήσεις συνέβαλαν στην αύξηση των πωλήσεων κατά το τέταρτο τρίμηνο της εταιρείας σε 709,2 εκατομμύρια δολάρια από 624,3 εκατομμύρια δολάρια το προηγούμενο έτος.

«Η τηλεδιάσκεψη, η εξ αποστάσεως εργασία, η δημιουργία και το streaming περιεχομένου και τα τυχερά παιχνίδια αποτελούν μακροπρόθεσμες τάσεις που οδηγούν την επιχείρησή μας», δήλωσε σε ανακοίνωσή του ο Διευθύνων Σύμβουλος Bracken Darrell. «Η πανδημία δεν έχει αλλάξει αυτές τις τάσεις. Τις έχει επιταχύνει. “

Για ολόκληρο το έτος, η εταιρεία ανέφερε αύξηση 6,7% στις πωλήσεις, ικανοποιώντας την πρόβλεψή της για υψηλή μονοψήφια ποσοστιαία αύξηση.

Η Logitech διατήρησε επίσης την πρόβλεψη που έδωσε το Μάρτιο για θετικό ποσοστό αύξησης των πωλήσεων και δήλωσε ότι τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα από τα αναμενόμενα παρά τους υψηλότερους δασμούς και τα έξοδα μεταφοράς.

Οι κορυφαίες πωλήσεις ήταν οι συσκευές βίντεο – κάμερες, μικρόφωνα και λογισμικό που επιτρέπουν διαδικτυακά meetings. Οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 60%. Η Logitech δήλωσε ότι θα συνεχίσει να επενδύει σε αυτήν την περιοχή με αυξημένο marketing και νέα προϊόντα, καθώς αναμένει να συνεχιστεί η τάση.

Οι πωλήσεις ηλεκτρονικών κάμερων υπολογιστών αυξήθηκαν κατά 32%, με ιδιαίτερα ισχυρή ανάπτυξη στην Αμερική και την περιοχή της Ασίας.

Οι άνθρωποι που είναι κλειδωμένοι στο σπίτι ξοδεύουν περισσότερο χρόνο παίζοντας παιχνίδια στον υπολογιστή, με τις πωλήσεις πληκτρολογίων, ποντικιών και ακουστικών για gaming να αυξάνονται 8% παρά τη σκληρή σύγκριση με το προηγούμενο έτος, όταν τότε η ζήτηση αυξήθηκε λόγω της επιτυχίας του παιχνιδιού Fortnite.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.