14 Μάι 2024
READING

Η αλυσίδα Panera Bread υιοθετεί ολοένα και περισσότερο την τεχνολογία Geofencing

2 MIN READ

Η αλυσίδα Panera Bread υιοθετεί ολοένα και περισσότερο την τεχνολογία Geofencing

Η αλυσίδα Panera Bread υιοθετεί ολοένα και περισσότερο την τεχνολογία Geofencing

Μια εξειδικευμένη υπηρεσία με την ονομασία “Panera Curbside” λανσάρει η ομώνυμη αλυσίδα bakerycafes, μέσω της οποίας φιλοδοξεί να αναβαθμίσει πλήρως την συνολική εμπειρία της εξ’ αποστάσεως παραγγελίας και παραλαβής δίχως οι πελάτες να χρειάζεται καν να κατέβουν από το αυτοκίνητό τους!

Συγκεκριμένα, η αλυσίδα επέκτεινε την ακτίνα δράσης της δωρεάν διάθεσης WiFi πέραν των χώρων του καταστήματος, προκειμένου να καλύπτει και τους χώρους στάθμευσής του, εγκαθιστώντας παράλληλα την τεχνολογία geofencing ώστε να διασφαλίσει ταχύτατη εμπειρία παραγγελειοληψίας και παράδοσης των απομακρυσμένων παραγγελιών.

Όσοι πελάτες κάνουν optin στη νέα υπηρεσία, αυτομάτως το κατάστημα θα ενημερώνεται αυτόματα σχετικά με τον χρόνο άφιξης τους, δίνοντας τη δυνατότητα στους υπαλλήλους των PaneraBread να προετοιμάσουν στον κατάλληλο χρόνο την παραγγελία ώστε τα προϊόντα να είναι φρέσκα και ζεστά. Και το κυριότερο, να παραδίδεται στην ευκολία και ασφάλεια που εξασφαλίζει στους πελάτες το όχημά τους.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι πελάτες είναι εξαιρετικά απλά:

·         Επιλέγουν τα γεύματα ή προϊόντα της αρεσκείας τους μέσω της υπηρεσίας Panera Curbside”.

·         Δηλώνουν τον τύπο και το χρώμα του οχήματός τους.

·         Σταθμεύουν στον χώρο του parking του καταστήματος και αμέσως η παραγγελία τους θα τους παραδοθεί επί τόπου, δίχως να χρειαστεί να βγουν καν από το αυτοκίνητό τους.

Σύμφωνα με στελέχη της αλυσίδας, στόχος της είναι η υπηρεσία Panera Curbside να αποτελέσει νοητή προέκταση της φιλικής ατμόσφαιρας που επικρατεί και εντός των καταστημάτων της.

«Δίνουμε ξεχωριστή έμφαση ώστε να εξυπηρετούμε με τον πλέον ασφαλή, γρήγορο, όσο και άμεσο τρόπο τους πελάτες μας, φτάνοντας στο σημείο που βρίσκονται οι ίδιοι, καθώς αυτοί αδυνατούν να επισκεφτούν τα καταστήματά μας εξαιτίας των περιορισμών του lockdown».

Υπογραμμίζεται πως σήμερα, η αλυσίδα των Panera Bread λειτουργεί 2.174 bakerycafes σε 48 Αμερικανικές Πολιτείες, καθώς επίσης και στο Οντάριο του Καναδά.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.