16 Μάι 2024
READING

Η CVS δοκιμάζει την αποστολή συνταγογραφημένων φαρμάκων μέσω αυτόνομα κινούμενων οχημάτων

2 MIN READ

Η CVS δοκιμάζει την αποστολή συνταγογραφημένων φαρμάκων μέσω αυτόνομα κινούμενων οχημάτων

Η CVS δοκιμάζει την αποστολή συνταγογραφημένων φαρμάκων μέσω αυτόνομα κινούμενων οχημάτων

Στενή συνεργασία με την ρομποτική εταιρεία Nuro προκειμένου να εφαρμόσει την πιλοτική αποστολή συνταγογραφημένων φαρμάκων και άλλων προϊόντων προς τους πελάτες της δια μέσω αυτόνομα κινούμενων οχημάτων στην αγορά του Χιούστον στις ΗΠΑ, έχει συνάψει η CVS Pharmacy, λιανεμπορική αλυσίδα φαρμακείων και ειδών υγείας και θυγατρική εταιρεία της CVS Health.

Το πιλοτικό πρόγραμμα αναμένεται σε πρώτη φάση να εξυπηρετεί τρεις περιοχές του Χιούστον, παραδίδοντας στους πελάτες προϊόντα που θα έχουν παραγγείλει μέσω του CVS.com ή της εξειδικευμένης εφαρμογής CVS Pharmacy.

Προκειμένου, μάλιστα, να διασφαλιστεί το αδιάβλητο της όλης διαδικασίας, οι πελάτες θα πρέπει να επιβεβαιώσουν την ταυτότητά τους «ξεκλειδώνοντας» και παραλαμβάνοντας την παραγγελία τους μόλις το αυτόνομα κινούμενο όχημα της Nuro φτάσει στον τελικό του προορισμό.

Σημειώνεται πως οι εν λόγω παραγγελίες θα προσφέρονται δίχως πρόσθετη επιβάρυνση προς τους πελάτες του CVS Pharmacy.

Σύμφωνα με στελέχη της CVS Health, κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν γίνει αποδέκτες αυξημένης ζήτησης για την παράδοση συνταγογραφημένων φαρμάκων και εν γένει ειδών.

Με την σειρά τους επιδιώκουν να προσφέρουν στους πελάτες τους ακόμη περισσότερες επιλογές σχετικά με την ταχύτητα με την οποία αποκτούν πρόσβαση στα φαρμακευτικά είδη που χρειάζονται ιδιαίτερα κατά την στιγμή που αδυνατούν οι ίδιοι να επισκεφτούν κάποιο φυσικό κατάστημα.

Από την πλευρά της Nuro, επισημαίνεται πως η διείσδυσή της σε έναν εντελώς καινούριο καθετοποιημένο τομέα, αυτόν της υγείας, ανοίγει σημαντικές νέες προοπτικές για το μέλλον της εταιρείας.

Παράλληλα, το γεγονός ότι συνεργάζεται –έστω και σε πιλοτικό βαθμό- με την CVS Health, αυτομάτως τους εξασφαλίζει άμεση επαφή με τουλάχιστον 10.000 σημεία πώλησης σε ολόκληρες τις ΗΠΑ, καθώς επίσης και εκατομμύρια πελάτες.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.