16 Μάι 2024
READING

Καινοτόμος πρόταση social distancing από ξενοδοχείο στις Μαλδίβες

1 MIN READ

Καινοτόμος πρόταση social distancing από ξενοδοχείο στις Μαλδίβες

Καινοτόμος πρόταση social distancing από ξενοδοχείο στις Μαλδίβες

Αντιλαμβανόμενοι την πανδημία του κορωνοϊού ως ευκαιρία για αλλαγή και προσπορισμό εσόδων, το ξενοδοχείο Seaside Finolhu στις Μαλδίβες λανσάρει μια καινούρια μορφή δωματίου το οποίο και έχει μια tailormade προσέγγιση, απευθυνόμενο σίγουρα σε όσους επισκέπτες ανησυχούν να μην προσβληθούν από τον Covid-19.

Ευρισκόμενο στο ειδυλλιακό νησί της ατόλης Baa, που προστατεύεται από την Unesco, το SeasideFinolhu δημιούργησε και παρουσιάζει ένα καινοτόμο concept ξενοδοχειακού δωματίου με την επωνυμία “Beach Bubble room”.

Πρόκειται για έναν χώρο ιδιωτικού cocooning που βρίσκεται σε μια προνομιακή τοποθεσία επάνω στην παραλία, και θεωρείται ως ιδανική λύση για διακοπές σε ένα postCovid19 τοπίο.

Βασίζεται δε, σε μια παγκόσμια αποκλειστική πατενταρισμένη τεχνολογία Precontraint Serge Ferrari.

Όσοι επιλέξουν να διαμείνουν στο Beach Bubble, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ιδιωτική αμμουδιά μακριά από τις υπόλοιπες εγκαταστάσεις, ενώ τα δωμάτια περικλείονται από μια διαφανή φούσκα, από όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μοναδικές ανατολές και ηλιοβασιλέματα.

Στις παροχές του δωματίου περιλαμβάνονται ιδιωτικός σεφ και μπάτλερ, οι οποίοι αναλαμβάνουν να προετοιμάσουν και σερβίρουν ένα μπάρμπεκιου δίπλα στην παραλία.

Σημειώνεται πως το ξενοδοχείο Seaside Finolhu εκτείνεται σε τέσσερα συνολικά νησιά στις Μαλδίβες και απαρτίζεται από συνολικά 125 ιδιωτικές βίλες.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.