06 Μάι 2024
READING

Ανθεκτικά τα οικονομικά μεγέθη του Ομίλου Jumbo

1 MIN READ

Ανθεκτικά τα οικονομικά μεγέθη του Ομίλου Jumbo

Ανθεκτικά τα οικονομικά μεγέθη του Ομίλου Jumbo

Μικρή μείωση της τάξεως του 2% εμφάνισε ο συνολικός τζίρος για τον Όμιλο Jumbo κατά την διάρκεια του Αυγούστου, εν συγκρίσει με ότι ίσχυσε τον αντίστοιχο περυσινό μήνα. Όσο για τις πωλήσεις του ίδιου Ομίλου κατά το οκτάμηνο Ιανουαρίου-Αυγούστου 2020, ήταν μειωμένες κατά 10,9% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή χρονική περίοδο.

Όπως αναφέρεται από στελέχη του Ομίλου Jumbo, η μειωμένη τουριστική κίνηση και η σταθερά αυξημένη εμπιστοσύνη που δείχνουν οι καταναλωτές στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που διαθέτει, επέδρασαν καταλυτικά στην μορφή των αποτελεσμάτων του Αυγούστου.

Η φετινή χρονιά ξεκίνησαν με σημαντικά ανοδικούς ρυθμούς, καθώς οι πωλήσεις που σημείωσε ο Όμιλος Jumbo για τον Ιανουάριο κατέγραψαν αύξηση κατά περίπου 13%, ενώ τον Φεβρουάριο ο τζίρος ενισχύθηκε κατά 23%, σε σύγκριση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2019. Η αντιστροφή των οικονομικών μεγεθών και εν γένει δεικτών ξεκίνησε τον Μάρτιο, όταν οι πωλήσεις για τον Όμιλο, εμφάνισαν μείωση κατά 51% περίπου, ενώ η κατάσταση εντάθηκε επί το αρνητικότερο τον Απρίλιο (-86%), με τις πωλήσεις να επανέρχονται σε θετικό έδαφος τον Μάιο (+13,6%), τον Ιούνιο (+5,8) και ο Ιούλιος (+8%), αντίστοιχα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.