02 Μάι 2024
READING

Η Starbucks κινητοποιεί το καταναλωτικό της κοινό εν μέσω των χριστουγεννιάτικων αγορών  

2 MIN READ

Η Starbucks κινητοποιεί το καταναλωτικό της κοινό εν μέσω των χριστουγεννιάτικων αγορών  

Η Starbucks κινητοποιεί το καταναλωτικό της κοινό εν μέσω των χριστουγεννιάτικων αγορών  

Η Starbucks ξεκίνησε μια καμπάνια για τα Χριστούγεννα που περιλαμβάνει τρία σποτ 15 δευτερολέπτων στην τηλεόραση και ψηφιακά που παρουσιάζουν τα Χριτουγεννιάτικα ροφήματα της και το slogan, ” Festive is a tap away, download the app today”.

Η εκστρατεία περιλαμβάνει επίσης ενεργοποιήσεις κοινωνικών μέσων στο Facebook, Instagram, Snapchat και Twitter που παροτρύνουν τους ανθρώπους να παραγγέλνουν ροφήματα μέσω της εφαρμογής Starbucks.

Επιπλέον, η εταιρεία θα δώσει ένα συλλεκτικό κόκκινο φλιτζάνι σε πελάτες των ΗΠΑ που παραγγέλνουν προτεινόμενα Χριστουγεννιάτικα ροφήματα. Η καμπάνια έχει σχεδιαστεί για να ενθαρρύνει τους χρήστες να κάνουν λήψη και χρήση της εφαρμογής και είναι διαθέσιμη για παραλαβή και παράδοση στο κατάστημα όπως και σε drive-thru.

Η εκστρατεία διακοπών της Starbucks επικεντρώνεται στα εποχιακά της αγαπημένα αντικείμενα και ροφήματα, καθώς οι καταναλωτές αναζητούν οικείες αναμνήσεις και ανέσεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ενώ υπογραμμίζουν τις παραγγελίες μέσω κινητού τηλεφώνου για τον περιορισμό της προσωπικής επαφής.

Η καμπάνια συνεχίζει τις προσπάθειες του γίγαντα του καφέ για τις παραγγελίες και πληρωμές μέσω κινητού. Οι παραγγελίες για κινητές συσκευές αυξήθηκαν από το 18% των πωλήσεων το τρίμηνο του Μαρτίου σε 24% το τρίμηνο του Σεπτεμβρίου, με βελτιώσεις στην εφαρμογή και τις διαφημιστικές καμπάνιες προκειμένου να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση των καταναλωτών σχετικά με τις παραγγελίες από τα κινητά.

Η Starbucks είναι μια ακόμη μάρκα που επενδύει περισσότερο στα ψηφιακά της κανάλια καθώς οι καταναλωτές παραμένουν επιφυλακτικοί στο να περνούν πολύ χρόνο σε καταστήματα και εμπορικά κέντρα. 

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.