14 Ιούλ 2024
READING

Google Earth | Πώς άλλαξε ο πλανήτης τα τελευταία 37 χρόνια

1 MIN READ

Google Earth | Πώς άλλαξε ο πλανήτης τα τελευταία 37 χρόνια

Google Earth |  Πώς άλλαξε ο πλανήτης τα τελευταία 37 χρόνια

Εντυπωσιακό βίντεο αποτυπώνει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Bίντεο της Google Earth καταγράφει τις επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής στον πλανήτη τα τελευταία 37 χρόνια. Η Google Earth δημιούργησε ένα εντυπωσιακό βίντεο στο οποίο απεικονίζονται οι αλλαγές που έχει υποστεί ο πλανήτης τα τελευταία 37 χρόνια. 

Συλλέγοντας εκατομμύρια δορυφορικές φωτογραφίες από τα τελευταία 37 χρόνια, έδωσε τη δυνατότητα σε όσους δουν το βίντεο να κάνουν μία αναδρομή στο χρόνο και να διαπιστώσουν το πόσο έχουν αλλάξει τα τοπία τόσο σε πόλεις, όσο σε δάση αλλά ακόμα και στη θάλασσα. Η νέα έκδοση της Google Earth που υποστηρίζεται από 24 εκατομμύρια δορυφορικές φωτογραφίες αποτυπώνει τις επιπτώσεις από την κλιματική αλλαγή και την αύξηση των αστικών τοπίων.

Το timelapse, εκτός από τη δυνατότητα εστίασης σε οποιοδήποτε σημείο της Γης, εστιάζει σε συγκεκριμένες ιστορίες, οι οποίες χωρίζονται σε πέντε ενότητες: Αλλαγές στα δάση, Αστική ανάπτυξη, Θέρμανση του πλανήτη, Ενεργειακές πηγές και η Εύθραυστη ομορφιά του πλανήτη. Η πρόσβαση στο timelapse είναι αρκετά απλή, αφού γίνεται είτε μέσω της ειδικής εφαρμογής για φορητές συσκευές είτε μέσω της ιστοσελίδας του Google Earth.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.