01 Μάι 2024
READING

Itsapark | Η νέα πλατφόρμα της H&M για βιώσιμη μόδα

2 MIN READ

Itsapark | Η νέα πλατφόρμα της H&M για βιώσιμη μόδα

Itsapark | Η νέα πλατφόρμα της H&M για βιώσιμη μόδα

Η H&M λανσάρει το Itapark στη Γερμανία. Είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα αφιερωμένη στη βιώσιμη μόδα και στα έπιπλα σπιτιού. Η πλατφόρμα παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες που επιτρέπουν στους πελάτες να επιλέγουν τις βιώσιμες πτυχές που θεωρούν σημαντικές.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα θέλει να είναι ο προορισμός για όσους θέλουν να κάνουν αγορές με μεγαλύτερη υπευθυνότητα. Μελέτες έχουν δείξει ότι η προθυμία για βιώσιμη αγορά είναι υψηλότερη από ποτέ και η H&M ανταποκρίνεται σε αυτή τη ζήτηση με τη νέα πλατφόρμα πολλαπλών εμπορικών σημάτων όπου πωλούνται μόνο βιώσιμα είδη.Οι πελάτες θα βρουν μια επιλεγμένη επιλογή προϊόντων από περίπου 100 μάρκες με τις οποίες η Itsapark συνεργάζεται. Οι μάρκες περιλαμβάνουν μικρές μάρκες ομορφιάς, αλλά και τοπικούς κατασκευαστές επίπλων. Μόνο έξι από αυτές τις μάρκες ανήκουν στην ίδια την H&M. Το ηλεκτρονικό κατάστημα διαθέτει επίσης μια πλατφόρμα στην οποία οι καταναλωτές μπορούν να νοικιάσουν ρούχα.

Όλες οι μάρκες στην πλατφόρμα πληρούν διάφορα κριτήρια βιωσιμότητας, όπως κυκλικότητα ή οικολογική παραγωγή. Για κάθε προϊόν, αυτά τα “πλεονεκτήματα” αναφέρονται ρητά στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Οι πελάτες μπορούν επίσης να φιλτράρουν την προσφορά, επιτρέποντάς τους να αναζητήσουν προϊόντα βάσει των κριτηρίων που είναι πιο σημαντικά για αυτούς. Το σύνθημα της πλατφόρμας είναι #yepthatcounts, το οποίο δείχνει ότι κάθε μεμονωμένη επιλογή μπορεί να κάνει τη διαφορά, ανεξάρτητα από το πόσο μικρή.

Πριν από δύο χρόνια, η H&M ανακοίνωσε την έναρξη της πλατφόρμας που ονομάζεται Itsapark αλλά ενώ στην αρχή η πρόθεση ήταν να αναπτυχθεί ένα είδος οδηγού μόδας, όπου οι καταναλωτές θα μπορούσαν επίσης να κάνουν ερωτήσεις και να λάβουν συμβουλές στην συνέχεια διατήρησε το όνομα, αλλά η ιδέα άλλαξε ριζικά.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.