02 Μάι 2024
READING

H Campbell’s λανσάρει αρωματικά κεριά που μυρίζουν σούπα

3 MIN READ

H Campbell’s λανσάρει αρωματικά κεριά που μυρίζουν σούπα

H Campbell’s λανσάρει αρωματικά κεριά που μυρίζουν σούπα

H αλήθεια είναι ότι, πλέον, δεν έχουν μείνει πολλές μυρωδιές που να μην έχουν αιχμαλωτιστεί σε ένα κερί, ώστε να απολαμβάνουμε – έστω να μυρίζουμε – κατά βούληση τα πιο απίθανα πράγματα.

Από τα ιδιαίτερα προβοκατόρικα της Gwyneth Paltrow μέχρι τα κεριά που μυρίζουν βρεγμένο χώμα ή δερμάτινο βιβλίο, ή τα κεριά του ΙΚΕΑ που μυρίζουν σπίτι ή σουηδικά κεφτεδάκια, αποδεικνύεται ότι ένα απλό κερί μπορεί να γίνει αφορμή για μια εξαιρετική προωθητική ενέργεια, που μάλιστα αποπνέει και μια ιδιαίτερη ζεστασιά.

Τη σπιτική ζεστασιά που αναδίδει η μυρωδιά φρεσκομαγειρεμένης σούπας, με την οποία εξ ορισμού ταυτίζεται η διάσημη Campbell’s, σκέφτηκαν να αιχμαλωτίσουν σε ένα κερί οι υπεύθυνοι του brand. Και το έκαναν, σε συνεργασία με την CAMP, ένα brand προσανατολισμένο στις οικογενειακές εμπειρίες.

Για την ακρίβεια, η θρυλική μάρκα με τις σούπες σε κονσέρβα λανσάρει δύο διαφορετικά, limited edition κεριά, για να δημιουργήσει το mood της «ζεστής σούπας» στον χώρο, που αντιστοιχούν στις γνωστές της Chicken Noodle Soup, με «νότες αλμυρού κοτόπουλου, γαρύφαλλου και βουτυράτων κράκερ» και Tomato Soup and Grilled Cheese, που έχει άρωμα «ψητής ντομάτας, κόκκων πιπεριού και μαστιχωτού ψημένου τυριού».

Τα κεριά διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα στις ΗΠΑ και στον ιστότοπο της Camp, και το 10% των εσόδων από τις πωλήσεις τους θα διατεθούν στον φιλανθρωπικό οργανισμό Feed America. Στη σελίδα όπου μπορεί να τα βρει κανείς υπάρχει και «Οδηγός Χειμερινής Ζεστασιάς» για οικογένειες, με συνταγές, κατασκευές και παιχνίδια.

Διαβάστε ακόμα: Η Campbell’s καινοτομεί με μουσικούς κωδικούς QR στις συσκευασίες της

Όπως φαίνεται και από τις ανακοινώσεις των εταιρειών, η έμφαση δίνεται στη δημιουργία μιας εμπειρίας συντροφικότητας, εγγύτητας και ζεστών συναισθημάτων, όλων αυτών που παραπέμπουν σε κλασικές και γοητευτικές χειμωνιάτικες σκηνές όπου όλη η οικογένεια περνάει ποιοτικό χρόνο μαζί. Πρόκειται για ένα concept που μοιράζονται τα δύο brands-εμπνευστές του λανσαρίσματος, τα οποία φαίνεται ότι εν προκειμένω λειτουργούν συμπληρωματικά: «Η Campbell’s γνωρίζει πόσο σημαντικό είναι να συγκεντρώνονται οι οικογένειες και η Camp απαντά στο ερώτημα τι να κάνουν οι οικογένειες μαζί», λέει η σχετική ανακοίνωση.

Η συσκευασία των κεριών είναι βασισμένη στις limited edition κονσέρβες με τον χιονάνθρωπο, που λάνσαρε η Campbell’s το 2020. Μάλιστα, όταν το κερί καεί εντελώς, αποκαλύπτεται μια χρυσή μινιατούρα που είναι εμπνευσμένη από εκείνη την καμπάνια του 2020 με τον «Snowbuddy», που ενθάρρυνε τα παιδιά να βγουν να παίξουν στο χιόνι. «Ανεξάρτητα από το πού ζει κανείς, η μαγεία του χειμώνα φωτίζει ζεστές αναμνήσεις και εμπνέει νέες στιγμές χαράς», σημειώνει το δελτίο τύπου της Campbell’s.

Tα κεριά Campbell’s φιλοδοξούν να δώσουν τον τόνο και το άρωμα στις οικογενειακές εμπειρίες που δημιουργούνται μέσα από τις δραστηριότητες του Winter Warmup Guide της Camp.

Ένα πολύ αντιπροσωπευτικό παράδειγμα του πόσο η έμφαση στην εμπειρία, στο συναίσθημα, στην επαφή με τις κοινές εμπειρίες που ενώνουν τους ανθρώπους, μπορούν να δημιουργήσουν αυθεντικά σημεία σύνδεσης ενός brand με τον καταναλωτή.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.