02 Μάι 2024
READING

Η startup πλατφόρμα τουρισμού GATETOGREECE.COM

2 MIN READ

Η startup πλατφόρμα τουρισμού GATETOGREECE.COM

Η startup πλατφόρμα τουρισμού GATETOGREECE.COM

Τα τελευταία χρόνια, το Ελληνικό οικοσύστημα νεοφυών επιχειρήσεων έχει αναπτυχθεί σημαντικά, αναδεικνύοντας καινοτόμες ιδέες που προσφέρουν λύσεις και βελτιώνουν διαδικασίες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Ένα ακόμη παράδειγμα της ανάπτυξης αυτής αποτελεί η startup πλατφόρμα τουρισμού GATETOGREECE.COM

Τον Απρίλιο του 2021, ο Founder της εταιρίας  Καμαρίκος Τζιοβάννι ξεκίνησε τη δημιουργία της μεγαλύτερης διαδικτυακής πλατφόρμας τουρισμού, γνωρίζοντας την συνταγή της επιτυχίας υστέρα  από μια μακρά  πορεία στην διεθνή αγορά με τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στον τομέα της τεχνολογίας.

Η πλατφόρμα θα εξαλείψει τις καθυστερήσεις που υπάρχουν έως τώρα στην οργάνωση  ενός  ταξιδιού αφού επιταχύνει, απλοποιεί  και αυτοματοποιεί την όλη διαδικασία,  μειώνοντας έτσι ουσιαστικά τον χρόνο, σε μόλις μερικά δευτερόλεπτα.

Τα ενδιαφερόμενα μέρη,  οι χρήστες από όλο τον κόσμο, θα μπορούν να κλείσουν  με λίγα κλίκ όλο το ταξίδι τους αγοράζοντας υπηρεσίες Stays- Flights – Ferries – Taxi – Rent Car -Things To Do -Restaurants -Yachts σε ένα καλάθι με μία πληρωμή.

Η καινοτόμος υπηρεσία προσδίδει υπεραξία στην επιχείρηση και εξασφαλίσει την αφοσίωση των πελατών και την εδραίωση της εταιρείας στην  παγκόσμια τουριστική αγορά.  Η πρωτοποριακή  και μοναδική στο είδος της πλατφόρμα GATETOGREECE.COM θα φέρει επανάσταση στην αγορά του τουρισμού συμβάλλοντας καταλυτικά  στην  ενίσχυση  του κύρους  της Ελλάδας ως τουριστικό προορισμό, με σημαντικά έσοδα για την  οικονομία  της χώρας, μια βιομηχανία αξίας  29 δισ ευρώ το χρόνο.

Μέχρι στιγμής, πάρα πολλές εταιρίες τουριστικών υπηρεσιών έχουν ενταχθεί  στην πλατφόρμα δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στο νέο αυτό εγχείρημα. 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.