27 Ιούλ 2024
READING

Δεντροφύτευση ανοιχτή για όλους οργανώνει η Delatolas Express Cargo

2 MIN READ

Δεντροφύτευση ανοιχτή για όλους οργανώνει η Delatolas Express Cargo

Δεντροφύτευση ανοιχτή για όλους οργανώνει η Delatolas Express Cargo

Η Delatolas Express Cargo συμμετέχει στην παγκόσμια προσπάθεια για ένα καλύτερο μέλλον με περισσότερο οξυγόνο, περισσότερες ανάσες για τη γενιά που έρχεται.

To μέλλον της γης είναι ήδη εδώ, το αντικρίζουν τα παιδιά και είναι στο χέρι μας να το διαμορφώσουμε έτσι ώστε αυτά να ζήσουν σε έναν πλανήτη υγιή.

Καθώς ζούμε ήδη τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής και της υπερθέρμανσης του πλανήτη, τα δέντρα, τα δάση, η ίδια η φύση είναι αυτά που πρέπει να μας καθοδηγήσουν, ως αιώνιοι πνεύμονές μας. H δεντροφύτευση μπορεί να συμβάλει στην αντιμετώπιση του φαινομένου του θερμοκηπίου, καθώς κάθε δέντρο απορροφά διοξείδιο του άνθρακα.

Έτσι, με το αίσθημα ευθύνης που διακρίνει την Delatolas Express Cargo στον κλάδο των μεταφορών όλα τα χρόνια της δραστηριοποίησής της και σεβόμενη το περιβάλλον, έχοντας μάλιστα ήδη εντάξει στον στόλο της πέντε αμιγώς ηλεκτροκίνητα vans, η εταιρεία οργανώνει δεντροφύτευση την Κυριακή 20 Μαρτίου, στις 10 το πρωί, στον λόφο Λαϊκής Κυριαρχίας στον Άλιμο.

Η δεντροφύτευση είναι ανοιχτή για όλους, μικρούς και μεγάλους. Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στο μέλλον των παιδιών και φυσικά το κάλεσμα απευθύνεται και σε οικογένειες. Μετά τη δεντροφύτευση θα πραγματοποιηθεί πικνίκ, στον ίδιο χώρο, με δωράκια και τραγούδια για τα παιδιά που θα συμμετάσχουν.

Info:
– Δεντροφύτευση την Κυριακή 20 Μαρτίου, 10:00 π.μ.
– Άλιμος, Λόφος Λαϊκής Κυριαρχίας, επί των οδών Κυθηρίων – Λεμεσού – Μεσσήνης – Μελισσώνων & Πηγάσου
– Δηλώστε συμμετοχή στα email: m.metaxa@delatolas.com και a.valianou@delatolas.com

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.