03 Μάι 2024
READING

H Coca-Cola συνεργάζεται με την Disneyland του Παρισιού

3 MIN READ

H Coca-Cola συνεργάζεται με την Disneyland του Παρισιού

H Coca-Cola συνεργάζεται με την Disneyland του Παρισιού

Η Coca-Cola και η Disneyland Paris ενώνουν τις δυνάμεις τους και λανσάρουν μια συλλεκτική συλλογή  με την ονομασία “Classic Paris” για να γιορτάσουν τα 30 χρόνια του πάρκου ψυχαγωγίας που συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια ύπαρξης.

Διαβάστε επίσης: Η μαγεία που δίνει λάμψη στη Disneyland του Παρισιού

Η περιορισμένη συλλογή οκτώ τεμαχίων αποτελείται από ρούχα και αξεσουάρ εμπνευσμένα από τη δεκαετία του ’90 και είναι επικεντρωμένη σε σύγχρονες κλασικές σιλουέτες. Περιλαμβάνει καπέλα μπέιζμπολ, μπλουζάκια και φούτερ με κουκούλα. Τα κομμάτια φέρουν τα σήματα της Coca-Cola και της Disneyland Paris, τα οποία για πρώτη φορά έχουν επανασχεδιαστεί ως κοινό λογότυπο. Είναι διαθέσιμα σε κόκκινα, γκρι και λευκά χρώματα, δηλαδή τις χρωματικές παλέτες τόσο της Coca-Cola όσο και της Disneyland Paris.

Η συνεργασία είναι επιμελημένη από την πλατφόρμα μόδας και lifestyle, Highsnobiety, στο πλαίσιο του “Highsnobiety’s (Not) in Paris”, της σειράς εξαμηνιαίων ψηφιακών εκθέσεων, εμπορικών και βιωματικών προγραμμάτων που γιορτάζουν τη μόδα κατά τη διάρκεια της περιόδου της Εβδομάδας Μόδας Ανδρών στο Παρίσι. Η εκδήλωση εισήχθη για πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2020 στον απόηχο της πανδημίας ως ψηφιακή πλατφόρμα. Σήμερα, η εκδήλωση αξιοποιεί διαδικτυακό και πραγματικό προγραμματισμό για να προσφέρει μόδα και πολιτισμό για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023.

Η συλλογή “Classic Paris” θα είναι διαθέσιμη μέσω του concept store της Coca-Cola στο Covent Garden του Λονδίνου, online στο κατάστημα Highsnobiety από τις 15 Ιουλίου και στο Disney Fashion Shop από τις 19 Ιουλίου στη Disneyland Paris. Κάθε αγορά ρούχων στο Highsnobiety θα περιλαμβάνει ένα δωρεάν εισιτήριο για την Disneyland Paris.

Η Coca-Cola δηλώνει ενθουσιασμένη από το λανσάρισμα της συλλογής με την Disneyland Paris. Το brand ανέκαθεν προσπαθεί να εμπλέκεται με τη μόδα, αναζητώντας νέους τρόπους να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Η συλλογή “Classic Paris” είναι μια κίνηση που αναμένεται να έχει σημαντική απήχηση στο κοινό των fans και τη δική τους αγάπη είναι που αποζητά να αξιοποιήσει. Για την Disneyland Paris, η από κοινού συλλογή με την Coca-Cola αποτελεί έναν φόρο τιμής στις δεκαετίες της συνεργασίας μεταξύ των ιστορικών αυτών εμπορικών σημάτων.

Η σχέση της Disneyland με την Coca-Cola ξεκίνησε το 1942, όταν ο Walt Disney εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο ραδιοφωνικό πρόγραμμα της Coca-Cola “The Pause That Refreshes on the Air”. Μάλιστα, το 1950, το τηλεοπτικό αφιέρωμα του Disney, “Μια ώρα στη χώρα των θαυμάτων”, χρηματοδοτήθηκε από την εταιρεία Coca-Cola. Και όταν άνοιξε η Disneyland στις 17 Ιουλίου 1955, η Coca-Cola είχε δυνατή παρουσία. Τα τελευταία 66 χρόνια, αυτή η σχέση έχει αναπτυχθεί στα πάρκα της Disney σε όλο τον κόσμο με διάφορα μέσα και από διάφορα κανάλια.

Διαβάστε επίσης: Πώς η Coca-Cola θέλει να εκπαιδεύσει τους νέους καταναλωτές στα αναψυκτικά της

Η Coca-Cola και η Disneyland Paris έχουν συνεργαστεί και για προϊόντα από το 1992 και οι προηγούμενες συνεργασίες έχουν συμπεριλάβει ειδικά σχέδια μπουκαλιών, είδη σπιτιού και αξεσουάρ. Η νέα συλλογή στρέφεται πλήρως στην ένδυση και είναι η πρώτη φορά για τις δύο μάρκες ως συνδημιουργούς στον κόσμο της μόδας.

Με πληροφορίες από Fashion United
Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.