20 Μάι 2024
READING

Trending Now: “Ανανεωμένες τηλεαγορές”

2 MIN READ

Trending Now: “Ανανεωμένες τηλεαγορές”

Trending Now: “Ανανεωμένες τηλεαγορές”

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Θυμάστε μια εποχή, πριν από το Pinterest και το Instagram, που μεγάλη πηγή έμπνευσης για την διακόσμηση των σπιτιών ήταν η τηλεόραση και ο κινηματογράφος; Τότε όποιος ήθελε να αγοράσει κάτι που είχε δει έπρεπε να ψάξει πάρα πολύ. Φυσικά και σήμερα γοητευόμαστε από τα σκηνικά, όμως δεν χρειάζεται να δαπανούμε ώρα και ενέργεια για να βρούμε τα προϊόντα, εξαιτίας ενός νέου trend που έχει κυριαρχήσει: “Shop the Scenes”. Σύμφωνα με αυτό, οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν απευθείας αυτό που βλέπουν μέσω της εφαρμογής “Shop the Scenes”. Με άλλα λόγια πρόκειται για μία νέα μορφή τηλεαγορών.

Διαβάστε ακόμα: Η πλήξη και η δημιουργικότητα

Μάλιστα, όλο και περισσότερα brands έρχονται σε επαφή με τους υπεύθυνους της εφαρμογής και με ενδυματολόγους και σκηνογράφους, ώστε να διαθέσουν τα προϊόντα τους. Έτσι, η εφαρμογή λαμβάνει το σενάριο της εκπομπής εκ των προτέρων και συνεργάζεται με τους κατασκευαστές για να διαθέσει αντικείμενα εγκαίρως για το ντεμπούτο του επεισοδίου. Οι σύνδεσμοι προς τα προϊόντα που πωλούνται εμφανίζονται ως κωδικοί QR, που εμφανίζονται στην οθόνη κατά τη διάρκεια των διαφημίσεων, γεγονός που επιτρέπει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση της εμπειρίας ηλεκτρονικού εμπορίου στην πράξη προβολής. Πρώτη εταιρεία παραγωγής που εφάρμοσε το νέο trend είναι η Paramount+ .

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.