21 Μάι 2024
READING

Η ΙΟΝ Σοκοφρέτα θέλει να μας ταξιδέψει

1 MIN READ

Η ΙΟΝ Σοκοφρέτα θέλει να μας ταξιδέψει

Η ΙΟΝ Σοκοφρέτα θέλει να μας ταξιδέψει

Μία επιχείρηση με σταθερό επιχειρηματικό αποτύπωμα και ισχυρό όνομα στην ελληνική αγορά αποτελεί η ΙΟΝ, η οποία καταφέρνει να διατηρεί το εκτόπισμά της και τις πωλήσεις της σταθερές παρά τις εκ των πραγμάτων ιδιαίτερες συνθήκες που παρουσιάζει η αγορά τα τελευταία χρόνια.

Φυσικά, η επιτυχία της βασίζεται στα ποιοτικά προϊόντα της, τα οποία έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών. Δεν είναι τυχαίο που τα προϊόντα της ΙΟΝ έχουν μεγαλώσει γενιές και γενιές. Όμως, η εταιρεία δεν επαναπαύεται και συνεχίζει να επενδύει στο marketing της. Έτσι και φέτος παρουσιάζει τη νέα της καμπάνια για το brand ION Σοκοφρέτα με τίτλο «Τravel Mode Οn», η οποία φέρει την υπογραφή της Magnet.

Ωστόσο, δεν πρόκειται για μία απλή καμπάνια, καθώς απώτερος σκοπός της εταιρείας είναι να ταξιδέψει τους καταναλωτές. Συγκεκριμένα, διοργανώνει ένα διαγωνισμό, στον οποίο οι νικητές θα κερδίσουν ταξίδια σε πρωτεύουσες της Ευρώπης. Έτσι, μέσω ενός σποτ, που θα προβληθεί τηλεοπτικά και στα social media,  καλεί τους ενδιαφερόμενους να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό μέσω της ιστοσελίδας της ΙΟΝ Σοκοφρέτας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή δεν είναι η πρώτη συνεργασία των δύο εταιρειών, καθώς έχουν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.