02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Σνακ για τον ύπνο

1 MIN READ

Trending Now: Σνακ για τον ύπνο

Trending Now: Σνακ για τον ύπνο

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Oι στρεσογόνοι παράγοντες της καθημερινής ζωής δημιουργούν στους ανθρώπους προβλήματα ύπνου. Υπολογίζεται ότι το 33% έως 50% του ενήλικου πληθυσμού εμφανίζει συμπτώματα αϋπνίας, ενώ η διαταραχή της χρόνιας αϋπνίας υπολογίζεται σε 10% έως 15%. Φυσικά, η έλλειψη ύπνου κάνει κακό στην σωματική και ψυχική μας υγεία.

Στο πλαίσιο αυτό, πολλοί ψάχνουν λύσεις για να αντιμετωπίσουν το πρόβλημά τους επιλέγοντας από ειδικά ροφήματα μέχρι υπνωτικά χάπια. Και φυσικά η βιομηχανία των τροφίμων «εκμεταλλεύεται» αυτή την ανάγκη των ανθρώπων και δημιουργεί νέα προϊόντα που να βοηθούν στον ύπνο, όπως παγωτά, μπισκότα και δημητριακά. Για παράδειγμα, η εταιρεία Post Consumer Brands λάνσαρε τα δημητριακά Sweet Dreams, ένα τρόφιμο που συνδέεται με το πρωινό. Τα εν λόγω δημητριακά είναι νιφάδες δημητριακών ολικής αλέσεως που περιέχουν λεβάντα και χαμομήλι, καθώς και άλλες βιταμίνες και μέταλλα που προάγουν φυσικά την παραγωγή μελατονίνης.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.