17 Μάι 2024
READING

Τα Νηστίσιμα της Lidl Ελλάς σε μια 360° καμπάνια από την The Newtons Laboratory

2 MIN READ

Τα Νηστίσιμα της Lidl Ελλάς σε μια 360° καμπάνια από την The Newtons Laboratory

Τα Νηστίσιμα της Lidl Ελλάς σε μια 360° καμπάνια από την The Newtons Laboratory

Lidl Ελλάς και The Newtons Laboratory ενώνουν τις δυνάμεις του για να καλωσορίσουν τη Σαρακοστή με μια 360° διαφημιστική καμπάνια για την ανανεωμένη σειρά νηστίσιμων προϊόντων της αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Η Lidl Ελλάς γνωρίζει ότι κάθε εποχή είναι συνδεδεμένη με τις γεύσεις της. Η εποχή με το πιο χαρακτηριστικό αποτύπωμα είναι αυτή της Σαρακοστής. Με ρίζες στην παράδοση, αλλά και το βλέμμα στις σύγχρονες διατροφικές συνήθειες της χώρας μας, η Σαρακοστή μάς προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε συνταγές και διατροφική αξία.

Πιστή στο πνεύμα της εποχής, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Lidl Ελλάς υποδέχεται τη Σαρακοστή. Από τις 20 Φεβρουαρίου φέρνει ακόμα περισσότερα σαρακοστιανά προϊόντα στο τραπέζι των καταναλωτών, μέσα από τη σειρά προϊόντων «Νηστίσιμα» με περισσότερες από 120 γεύσεις σε ανανεωμένες συσκευασίες.

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της Lidl Ελλάς, που φέρει την υπογραφή της The Newtons Laboratory φέρνει στο προσκήνιο όλες αυτές τις ξεχωριστές νηστίσιμες γεύσεις. Από το χαλβά, τα θαλασσινά και τα όσπρια, μέχρι αλοιφές και vegan προτάσεις, είναι τα προϊόντα που περιμένουν όλη τη χρονιά, για να λάμψουν και να θυμίσουν στους Έλληνες καταναλωτές πόσο πραγματικά απολαυστικά είναι.

Σε ένα διαφημιστικό σποτ με γρήγορο μοντάζ, διασκεδαστικό λόγο και χρήση πολλών διαφορετικών τεχνικών κινηματογράφησης, αλλά και αναφορών στην ελληνική παράδοση όπως η εμφάνιση της χαρακτηριστικής λαϊκής φιγούρας της Κυρά-Σαρακοστής, η Lidl Ελλάς αναγνωρίζει ότι στη Σαρακοστή πρωταγωνιστεί η γεύση.

Η καμπάνια προβάλλεται σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, online και social media, όπως και σε υλικά καταστημάτων και διαφημιστικά φυλλάδια. Την παραγωγή ανέλαβε η Boo Productions και τη σκηνοθεσία ο Θ. Μιταυτσής.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.