03 Μάι 2024
READING

Με τη βοήθεια της Ogilvy, ο Γερμανός βρίσκεται «εκεί» για κάθε καταναλωτή

2 MIN READ

Με τη βοήθεια της Ogilvy, ο Γερμανός βρίσκεται «εκεί» για κάθε καταναλωτή

Με τη βοήθεια της Ogilvy, ο Γερμανός βρίσκεται «εκεί» για κάθε καταναλωτή

Ο Γερμανός και η Ogilvy δημιουργούν μια 360° διαφημιστική καμπάνια που τονίζει την ανταπόκριση της αλυσίδας τεχνολογίας στις ανάγκες κάθε καταναλωτή.

Με tagline «Για ό,τι θέλεις, ό,τι κι αν σκεφτείς, ο Γερμανός είναι εκεί» η νέα καμπάνια της Ogilvy για τον Γερμανό, αναδεικνύει τους πολλαπλούς τρόπους με τους οποίους ανταποκρίνεται η αλυσίδα τεχνολογίας σε όσα ζητάει και έχει ανάγκη ο σύγχρονος καταναλωτής.

Η καμπάνια «Εκεί» είναι βγαλμένη από την καθημερινότητα του καταναλωτικού κοινού. Για τον λόγο αυτόν, η Ogilvy «στρατολόγησε» μια σειρά από καθημερινούς ανθρώπους, κάθε γενιάς, που αντιπροσωπεύουν το κοινό του brand, για να εκφράσει όλους τους τρόπους με τους οποίους ο Γερμανός βρίσκεται δίπλα τους. Από τους νέους που ζητούν GB για τα κινητά τους και υψηλές ταχύτητες internet για το gaming, μέχρι τους μεγαλύτερους που χρειάζονται επισκευή τηλεφώνου ή αγορά wearables, ο Γερμανός έχει την απάντηση.

Την επικοινωνία υπογράφει το μήνυμα «Για ό,τι θέλεις, ό,τι κι αν σκεφτείς, ο Γερμανός είναι εκεί», που στόχο έχει να υπενθυμίσει πως η αλυσίδα διαθέτει πληθώρα υπηρεσιών και ένα πλούσιο κωδικολόγιο προϊόντων και βρίσκεται ουσιαστικά “εκεί”, για ό,τι τον χρειάζονται, με κάθε τρόπο.

Το τηλεοπτικό σποτ του Γερμανού υλοποιήθηκε από την Topcut-Modiano, σε σκηνοθεσία του διακεκριμένου Βασίλη Μπουραντά. Η καμπάνια καλύπτει ένα 360 φάσμα επικοινωνιακών αναγκών, με κύρια στόχευση στην τηλεόραση και το digital περιβάλλον.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.