03 Μάι 2024
READING

Trending Now: MyCanoe SOLO 2

1 MIN READ

Trending Now: MyCanoe SOLO 2

Trending Now: MyCanoe SOLO 2

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Παρά το γεγονός ότι τα κανό είναι δημοφιλή, η δυσκολία αποθήκευσης -απαιτούν άπλετο χώρο- και μεταφοράς τους -χρειάζεται ένα αρκετά μεγάλο όχημα- αποτελεί έναν παράγοντα δυσκολίας για την απόκτησή τους.

Δοκιμασμένο όμως από χιλιάδες κωπηλάτες και φέροντας 11 χρόνια καινοτομίας, το MyCanoe Solo 2 αποδεικνύεται ως μια εξαιρετική λύση, αφού είναι το ελαφρύτερο, πλέον εύχρηστο και πιο προσιτό φορητό κανό.
Αυτό που το διαχωρίζει από καθετί υπήρχε μέχρι σήμερα στην αγορά είναι η ανθεκτική αλλά αναδιπλούμενη κατασκευή του που ζυγίζει 19 κιλά και μπορεί να συναρμολογηθεί μέσα σε δύο μόλις λεπτά. Το κανό αναδιπλώνεται σε μια συμπαγή μονάδα όταν δεν χρησιμοποιείται για να χωράει εύκολα σε ένα βανάκι, στο πορτμπαγκάζ ενός κλασικού αυτοκινήτου ή ακόμα και σε μια ντουλάπα όταν τελειώσει η σεζόν.

Το MyCanoe SOLO 2 είναι κατασκευασμένο με ποιοτικά υλικά αντοχής σε συνθήκες θαλάσσης για περαιτέρω ενίσχυση της συνολικής αντοχής του, ενώ είναι επίσης πιστοποιημένο για την ασφάλεια από την TUV.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.