22 Μάι 2024
READING

Νέα “Giant Heart” καμπάνια από Novibet και 4 Wise Monkeys

1 MIN READ

Νέα “Giant Heart” καμπάνια από Novibet και 4 Wise Monkeys

Νέα “Giant Heart” καμπάνια από Novibet και 4 Wise Monkeys

H Novibet και ο Κώστας Τσιμίκας ενώνουν τις δυνάμεις τους για τον πιο σημαντικό αγώνα: αυτόν της διάδοσης των αξιών της κοινωνικής προσφοράς, της ελπίδας και της δεύτερης ευκαιρίας, μέσα από ενέργειες που κάνουν τη διαφορά βελτιώνοντας έμπρακτα τις ζωές πολλών συνανθρώπων μας με πράξεις “από καρδιάς”.

Με στόχο την ουσιαστική και πολυεπίπεδη υποστήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων, η πρωτοβουλία “Giant Heart” της Novibet ενισχύει φορείς, οργανισμούς και τοπικές κοινότητες, παρέχοντας ουσιαστικό έργο προσφοράς.

Μετά τον Γιάννη Ατεντοκούμπο, στην ομάδα των πρεσβευτών της πρωτοβουλίας αυτής έρχεται να προστεθεί ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής Κώστας Τσιμίκας. Και η Novibet επικοινωνεί την προσθήκη αυτή σε συνεργασία με την 4 Wise Monkeys, δημιουργώντας μια νέα καμπάνια.

“Κάποιοι αγώνες είναι πιο σημαντικοί από τους άλλους. Θέλεις να κάνεις το καλύτερο, νιώθεις ότι για αυτό προετοιμαζόσουν σε όλη σου τη ζωή. Από σήμερα, ενώνω τις δυνάμεις μου με το Giant Heart και τη Novibet για τον πιο σημαντικό αγώνα, αυτόν που μπορεί να κάνει τη διαφορά για όλους”, εξηγεί στο τηλεοπτικό σποτ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής της Λίβερπουλ.

Η καμπάνια αναπτύσσεται σε τηλεοπτικό και digital περιβάλλον. Την παραγωγή της ταινίας ανέλαβε η Parasol.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.