03 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Bike

2 MIN READ

Campaign of the Day: Bike

Campaign of the Day: Bike

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Η βρετανική Lloyds Bank ξεκίνησε μια νέα καμπάνια για να διαφημίσει το νέο της προϊόν Smart Start, που αφορά τον λογαριασμό ταμιευτηρίου για παιδιά ηλικίας 11-15 ετών.

Στο επίκεντρο της καμπάνιας βρίσκεται η τηλεοπτική διαφήμιση “Bike”, που ακολουθεί ένα κορίτσι καθώς μεγαλώνει από τα 11 του έως τα 15 του χρόνια και κατακτά την τέχνη της ποδηλασίας, ενώ αποκτά αυτοπεποίθηση με την πάροδο του χρόνου, υποστηριζόμενη σε κάθε βήμα από το άλογο της Lloyds Bank. Και όλα αυτά υπό τους ήχους του τραγουδιού “Girl on Fire” της Alicia Keys.

Το τηλεοπτικό σποτ υπογραμμίζει το συναισθηματικό όφελος των παιδιών που περνούν στην εφηβεία και έχουν ανάγκη την αυτοπεποίθηση, την ίδια στιγμή που οι γονείς τους και οι οικογένειές τους χρειάζονται ενισχυμένη οικονομική εμπιστοσύνη. Όλα αυτά μπορεί να τα προσφέρει ο αποταμιευτικός λογαριασμός Smart Start, ο οποίος συμβολίζεται από το μαύρο άλογο, σήμα-κατατεθέν της τράπεζας που επανεμφανίστηκε το 2015. Μάλιστα είναι η πρώτη φορά που η τράπεζα αναδεικνύει ένα από τα προϊόντα της μαζί με τα εμβληματικά άλογά της.

Το σποτ προβάλεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε παραγωγή της εταιρείας Adam & Eve και σε σκηνοθεσία του Henry-Alex Rubin.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.