03 Μάι 2024
READING

Η Vitex γιορτάζει με την Frank & Fame το νέο “μυθικό” της χρώμα

2 MIN READ

Η Vitex γιορτάζει με την Frank & Fame το νέο “μυθικό” της χρώμα

Η Vitex γιορτάζει με την Frank & Fame το νέο “μυθικό” της χρώμα

Στον «αέρα» βρίσκεται η πρώτη καμπάνια της Frank & Fame για τη Vitex. Πρόκειται για μια άκρως σουρεαλιστική παρουσίαση του νέου χρώματος εσωτερικών χώρων Vitex Care, του μοναδικού στην αγορά με 10 πιστοποιήσεις για τον τοίχο, την υγεία και το περιβάλλον.

Ένα “μυθικό” χρώμα χρειάζεται μια καμπάνια με έναν εξίσου “μυθικό” πρωταγωνιστή. Αυτός βρέθηκε στον μονόκερω, η διάσωση του οποίου προβάλλεται από τον εκπρόσωπο Vitex–καβαλάρη ως ο λόγος που δημιουργήθηκε το εξαιρετικά φιλικό στο περιβάλλον νέο χρώμα Vitex Care. Η Vitex ενδιαφέρεται για την μόλυνση του περιβάλλοντος και τις επιπτώσεις της, όπως η ολοένα αυξανόμενη μείωση του πληθυσμού των μονόκερων. Και εάν οι θεατές αναρωτιούνται αν υπάρχουν στ’ αλήθεια αυτά τα μυθικά πλάσματα, η Vitex δίνει τη δική της εκδοχή λανσάροντας στην ελληνική αγωγή ένα χρώμα που είναι ταυτόχρονα υποαλλεργικό, με αντιμικροβιακή δράση, πρακτικά άοσμο, με μειωμένες εκπομπές διοξειδίου άνθρακα, με οικολογική περιβαλλοντική δήλωση συμμορφωμένη για “πράσινα” κτίρια και με φινίρισμα mat ή eggshell, σε χιλιάδες αποχρώσεις.

«Και γιατί όχι, άλλωστε, αφού, αν υπάρχει χρώμα με τόσες ιδιότητες ταυτόχρονα, όλα είναι πιθανά». Ο κλασικός αμφισβητίας αντιμετωπίζεται από τον μονόκερω με μια δυνατή απάντηση, που επιβεβαιώνει το tagline της καμπάνιας «Κι όμως υπάρχει».

Η καμπάνια θα εμπλουτιστεί και με digital video. Την παραγωγή ανέλαβε, μαζί με της κεντρικής ταινίας, η Stefi & Lynx Productions, σε σκηνοθεσία Στάθη Μουρδουκούτα.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.