25 Ιούν 2024
READING

Δύο αναβαθμισμένα “Νέας Γενιάς” καταστήματα Public & MediaMarkt στην Αττική

2 MIN READ

Δύο αναβαθμισμένα “Νέας Γενιάς” καταστήματα Public & MediaMarkt στην Αττική

Δύο αναβαθμισμένα “Νέας Γενιάς” καταστήματα  Public & MediaMarkt στην Αττική

● Επένδυση ύψους 1 εκ. ευρώ σε δύο αναβαθμισμένα καταστήματα Public-MediaMarkt «Νέας Γενιάς» σε Βόρεια και Νότια Αττική

● Πάνω από 12.000 πελάτες επισκέφθηκαν τα ανανεωμένα καταστήματα κατά τις ημέρες των εγκαινίων

● Τα δύο brands συνεχίζουν τις επενδύσεις, για τη μετατροπή συνολικά 13 καταστημάτων MediaMarkt σε Public-MediaMarkt «Νέας Γενιάς» σε όλη την Ελλάδα

Με δύο ανανεωμένα καταστήματα «Νέας Γενιάς», στη Λεωφόρο Συγγρού και στο Μαρούσι, τα Public και η MediaMarkt εντείνουν την συνεργασία που ξεκίνησαν Μαζί, για την κατηγορία των οικιακών συσκευών και τηλεοράσεων. Η επένδυση ξεπέρασε συνολικά το 1 εκ. ευρώ, συμβάλλοντας στη δημιουργία μιας αναβαθμισμένης και κοινής πρότασης, που περιλαμβάνει μια τεράστια γκάμα από μεγάλες και μικρές οικιακές συσκευές, αλλά και είδη τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, σε ασυναγώνιστες τιμές.

Τα ανανεωμένα καταστήματα είναι ενδεικτικά της ολοκληρωμένης εμπειρίας αγορών που στο μέλλον θα φέρνουν Μαζί τα δύο brands, μέσα από την αναβάθμιση συνολικά 13 καταστημάτων MediaMarkt σε υπερσύγχρονα Public-MediaMarkt «Νέας Γενιάς».

Το αγοραστικό κοινό φαίνεται ότι ήδη απολαμβάνει τη νέα, κοινή πρόταση. Τα δύο αναβαθμισμένα καταστήματα Public-MediaMarkt σε Λεωφόρο Συγγρού και Μαρούσι υποδέχθηκαν πάνω από 12.000 επισκέπτες.

Τα εντυπωσιακά αποτελέσματα αναδεικνύουν τη δυναμική της συνεργασίας μεταξύ των Public και της MediaMarkt, που απαντούν Μαζί, με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο στις εξελισσόμενες ανάγκες των καταναλωτών. Ακόμη περισσότερο, υπογραμμίζουν τη δέσμευσή τους να προσφέρουν τα ίδια κορυφαία προϊόντα με περισσότερες από 10,000 επιλογές και τις ίδιες ασυναγώνιστες τιμές και προσφορές από όλα τα σημεία επαφής, την υποστήριξη από μια κοινή εξειδικευμένη ομάδα στα καταστήματα, αλλά και νέους ευέλικτους τρόπους πληρωμής.

 

  

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.