03 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: The chase for Carrera

2 MIN READ

Campaign of the Day: The chase for Carrera

Campaign of the Day: The chase for Carrera

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Το Tag Heuer Carrera αποτελεί ένα από τα πλέον εμβληματικά μοντέλα, ένα μοναδικό σημείο αναφοράς για την παγκόσμια αγορά ωρολογοποιίας. Ο αυθεντικός αγωνιστικός χρονογράφος γεννήθηκε το 1963 από τον ίδιο τον Jack Heuer και εμπνεύστηκε από την Carrera Panamericana, τον αγώνα ράλι σεντάν κατά μήκος των συνόρων των Η.Π.Α. με το Μεξικό, στα πρότυπα του Mille Miglia και του Targa Florio στην Ιταλία.

Με μερικούς από τους μεγαλύτερους οδηγούς αγώνων να το έχουν χρησιμοποιήσει, το Tag Heuer Carrera κλείνει φέτος τα 60 χρόνια ζωής του και όπως ήταν επόμενο ο ελβετικός οίκος να θέλει να το γιορτάσει με έναν ξεχωριστό τρόπο. Σε έναν κόσμο όπου τα high-end ρολόγια έχουν να κάνουν με την κληρονομιά και το savoir faire, η DDB Paris δημιούργησε μια καμπάνια που γιορτάζει την Carrera παραβιάζοντας όλους αυτούς τους κανόνες.

Σε παραγωγή του David Leitch’s 87 North -γνωστός για τις ταινίες “John Wick” και “Deadpool 2”, η καμπάνια που προέκυψε ξεπερνά κατά πολύ τα όρια της συνηθισμένης διαφήμισης. Είναι μια μικρή ταινία, γεμάτη δράση που ανταποκρίνεται στα πρότυπα του Χόλιγουντ, με εφέ και ακροβατικά, αγωνιστικά αυτοκίνητα, αδρεναλίνη και χιούμορ, και φυσικά τον απαραίτητο πρωταγωνιστή, τον παγκοσμίου φήμης ηθοποιό Ryan Gosling, που επιδίδεται σε ένα ατελείωτο κυνηγητό, προκειμένου να μην βγάλει το Tag Heuer Carrera απο το χέρι του.

Η ταινία, που είναι γεμάτη αναφορές στην ιστορία του ρολογιού -από τα παλιά πόστες των αγώνων Carrera Panamericana, μέχρι την Porsche Carrera που οδηγεί ο Gosling- προβάλλεται σαν το επόμενο blockbuster με πρωταγωνιστή τον Ryan Gosling, με κινηματογραφικά teaser, τρέιλερ, αφίσες. Η καμπάνια θα συνεχιστεί όλο το χρόνο μέσω OOH, έντυπου και αποκλειστικού περιεχομένου σε όλες τις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης, με την υπογραφή της DDB Paris.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.