02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Quarter Sofa

1 MIN READ

Trending Now: Quarter Sofa

Trending Now: Quarter Sofa

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Ο «Quarter Sofa» έχει σχεδιαστεί από την SUNRIU Design ως ένα υπερσύγχρονο έπιπλο για το σαλόνι που θα υποστηρίξει τις ανάγκες των ανθρώπων και των μικρών τους κατοικίδιων φίλων.

Ο καναπές χαρακτηρίζεται από τη συμπαγή κατασκευή του σε σχήμα L που ταιριάζει όμορφα σε κάθε μικρό χώρο ή γωνία για να προσφέρει κάθε δυνατότητα ανάπαυσης για ένα ζευγάρι. Ο σχεδιασμός, ωστόσο, φιλοξενεί μια πρόσθετη μονάδα που συνδυάζεται με το κυρίως έπιπλο, προκειμένου να σχηματίσει μεγαλύτερα έπιπλα που ταιριάζουν σε οποιοδήποτε μέγεθος χώρου.

Αυτό που τον καθιστά μοναδικό, όμως, είναι το γεγονός ότι ο καναπές διαθέτει μια κοίλη βάση και πλάτη, με ενσωματωμένα ράφια και εσοχές, που αποδεικνύονται ιδανικά για την αποθήκευση βιβλίων ή άλλων διακοσμητικών κομματιών – κυρίως όμως δημιουργούν ένα τούνελ που ενδείκνυται για εξερεύνηση από τις γάτες.

Κατασκευασμένος από ξύλο και ύφασμα, ο «Quarter Sofa» είναι ανθεκτικός στις γάτες και τα παιχνίδια τους και ανταποκρίνεται στον τρόπο ζωής των σύγχρονων καταναλωτών και των κατοικιδίων τους.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.