02 Μάι 2024
READING

Möller’s και New Age στους ρυθμούς της ραπ

1 MIN READ

Möller’s και New Age στους ρυθμούς της ραπ

Möller’s και New Age στους ρυθμούς της ραπ

Με έντονα χρώματα, γρήγορες εναλλαγές, δυνατή μουσική και χιούμορ, το νέο τηλεοπτικό σποτ της New Age για το μουρουνέλαιο Möller’s, ανανεώνει καθετί γνωρίζαμε για το brand μέχρι σήμερα.

Αν και το μουρουνέλαιο Möller’s έκανε την εμφάνισή του ήδη από το 1854, η πρώτη διαφήμιση της Möller’s εμφανίστηκε 82 χρόνια αργότερα, το 1936, και παρουσίαζε ένα αγόρι να πίνει μουρουνέλαιο. Από τότε το μουρουνέλαιο Möller’s είναι παρόν στα μέσα ενημέρωσης.

Μέχρι σήμερα οι διαφημίσεις για την προώθησή του μιλούσαν για τα ευεργετικά οφέλη της κατανάλωσης του νορβηγικού προϊόντος. Τώρα η New Age γυρίζει σελίδα και κάνει το Möller’s mainstream.

Με αφορμή το όνειρο ενός πιτσιρικά να γίνει σκηνοθέτης, η ταινία μάς μεταφέρει σε ένα μοντέρνο, χορευτικό σκηνικό όπου μικροί και μεγάλοι, τραγουδούν, χορεύουν και απολαμβάνουν το Möller’s σε ρυθμούς ραπ.

Η καμπάνια “τρέχει” στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στα social media. Τη σκηνοθεσία του σποτ, υπογράφει ο κορυφαίος στο χώρο των μουσικών video clips Βαγγέλης Τσαουσόπουλος, για λογαριασμό της New Age.

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.