02 Μάι 2024
READING

Campaign of the Day: Have a

2 MIN READ

Campaign of the Day: Have a

Campaign of the Day: Have a

Στην Καμπάνια της Ημέρας, το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει μια διαφήμιση που ξεχώρισε με τη δημιουργικότητά της και μπορεί να εμπνεύσει δημιουργώντας συζήτηση γύρω από το μήνυμα που επικοινωνεί.

Πόσες λέξεις άραγε χρειάζεται ένα brand για να επικοινωνήσει το μήνυμά του;

Το περίφημο tagline “Have a Break, Have a KitKat” (“Κάνε ένα διάλειμμα, κάνε ένα KitKat” στα ελληνικά) εισήχθη για πρώτη φορά το 1957 και χρησιμοποιείται ακόμη και σήμερα από πολλούς ανθρώπους. Είναι τόσο βαθιά ριζωμένη στην καθημερινή καθομιλουμένη η συγκεκριμένη φράση, που η μάρκα εκμεταλλεύτηκε τη φήμη της πέρυσι με τη βραβευμένη διαφήμιση “Have A Break, Have A” και τώρα επιστρέφει για να την προωθήσει ακόμα περισσότερο.

Σε συνεργασία με την Wunderman Thompson UK, το διάσημο brand σοκολατένιων σνακ ανέπτυξε μια μοναδική ψηφιακή διαφημιστική καμπάνια που δείχνει μόνο τα γράμματα “Have a”.

Δέκα χρόνια από την πρώτη αυτή “μισοτελειωμένη” διαφημιστική καμπάνια, το σλόγκαν της KitKat είναι ισχυρότερο από ποτέ. Παρόλο που φαίνεται στο ευρύ κοινό σαν ο κειμενογράφος να κάνει ένα διάλειμμα, ακόμη και μετά από 66 χρόνια από την πρώτη εμφάνιση του moto αυτού, η KitKat φαίνεται πως συνεχίζει να βρίσκει τρόπους να προσελκύει την προσοχή.

Εξάλλου, παράλληλα με την προώθηση, σε έρευνα της εταιρείας, πάνω από τους μισούς ερωτηθέντες όχι μόνο αναγνώρισαν το εμπορικό σήμα αλλά και κατανόησαν το μήνυμα και το συνέχισαν μόνοι τους.

Η KitKat ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάνουν ένα διάλειμμα εδώ και δεκαετίες και αυτή η αφίσα το πήγε ένα βήμα παραπέρα, ενθαρρύνοντας τους ανθρώπους να κάνουν ένα διάλειμμα χωρίς να το λένε ρητά. Το μόνο που χρειάζεται είναι πέντε γράμματα για να επικοινωνηθεί ένα θρυλικό μήνυμα.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.