02 Μάι 2024
READING

Trending Now: Sneaker-Inspired Chair Concepts

1 MIN READ

Trending Now: Sneaker-Inspired Chair Concepts

Trending Now: Sneaker-Inspired Chair Concepts

Σε έναν κόσμο που συνεχώς αλλάζει, τα trends κυριαρχούν. Έτσι το THETOTALBUSINESS παρουσιάζει τα trends που κυριαρχούν σήμερα, δίνοντας μία ιδέα για το αύριο.

Πιστός στη φιλοσοφία που ακολουθεί από το 2004 για την δημιουργία ακόμη και σπιτιών με την αξιοποίηση εμβληματικών λογοτύπων και patterns από διάσημα brands, ο κατά κόσμον Marc Rambaldi, αλλά γνωστός στα social media ως MarkVonRama, δημιούργησε μια σειρά από iconic καρέκλες, εμπνευσμένες από τα εμβληματικά sneakers Jordan και Nike.

Ο δημιουργικός σχεδιαστής και καλλιτέχνης AI εμπνεύστηκε το Herman Miller Eames Lounge and Ottoman, ένα σετ πολυθρόνας και ότομαν που έχει υιοθετήσει τον χρωματικό συνδυασμό και τις πινελιές του Air Jordan 1 Retro Hig ‘Chicago’.

Ανάλογα, η κουνιστή καρέκλα Eames Molded Shell, διαθέτει μαύρο καπιτονέ δέρμα, όπου ξεχωρίζει το σήμα της Nike Swooshes και πόδια που παραπέμπουν στις κλασικές κουνιστές καρέκλες. Άλλες προτάσεις του υιοθετούν στοιχεία από τα Air Jordan 4 και AMBUSH Air Force 1, δίνοντας στους sneakerheads το τέλειο έπιπλο για τον χώρο τους. Προς το παρόν, οι καρέκλες είναι απλώς πρωτότυπα σχέδια χωρίς σχέδια για κατασκευή.

 

Συνδεθείτε παρακάτω
ή αποκτήστε ετήσια συνδρομή εδώ.